Четверо юнаків побили чоловіка у вагоні метро в Києві до втрати свідомості: відео нападу (16+)

Четверо молодих людей побили чоловіка в київському метро. Причиною бійки стало зауваження через їх нецензурні висловлювання.

Відео бійки з вагона метро опублікували лише 26 травня. Однак як повідомили у прокуратурі міста Києва, Інцидент трапився ще 5 березня 2020 року.

Тоді під час руху поїзда між станціями «Оболонь» та «Почайна» четверо хлопців (двоє з яких є неповнолітніми) голосно матюкалися у вагоні. На це їм зробив зауваження 20-річний чоловік.

Саме за це зауваження ця четвірка і побила його, «завдаючи удари руками і ногами по різних частинах тіла, навіть після того, як потерпілий втратив свідомість».

Відео бійки в київському метро (обережно, сцени насилля, 18+)

Неадекватні підлітки забили чоловіка за зауваженняУвага! На відео присутні сцени насилля, 16+4-ро неадекватних підозрюваних, серед яких були і неповнолітні, перебуваючи у вагоні метро, між станціями «Оболонь» та «Почайна» почали щось дуже гучно з‘ясовувати між собою. Звісно, без нецензурної лайки не обійшлося. 20-річний чоловік підійшов зробити йому зауваження, але вони накинулися на нього і почали бити. Руками і ногами, навіть після того, як чоловік втратив свідомість. Поліція Києва провела розслідування і встановила цих малолітніх шакалів. За погодженням із прокуратурою міста Києва, їм повідомлено про підозру. Зараз вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжних заходів.

Gepostet von Киев Оперативный am Dienstag, 26. Mai 2020

Правоохоронці встановили розбійників. Їм оголошено підозру за ч. 2 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб) та вирішується питання про обрання запобіжних заходів.

Автор: Ігор Саджениця

Четверо юнаків побили чоловіка у вагоні метро в Києві до втрати свідомості: відео нападу (16+)