Ці протести — це НЕДОВІРА і СТРАХ перед владою і медициною, а не перед хворими людьми. А ви вірите що…, — Маляр

Про евакуйованих з Уханю та шини.

Щоб захопити чи розвалити Україну можна навіть не витрачати воєнне озброєння, достатньо Росії активізувати свої новостворені «війська інформаційних операцій».

От останніми днями у ФБ мене просто вражає абсолютна відсутність критичного мислення українських користувачів.

Вам підкидують інформаційне лайно і ви його самі розносите по мізках співвітчизників, які теж за 5 років війни так і не навчились думати, коли читають.

Я про тотальне обурення палаючими шинами проти розміщення на карантин наших евакуйованих з Уханю українців.

Не треба у ваше обурення додавати, що ось вона вам західна Україна у всій своїй красі. І не треба такі відверті провокації перепощувати. Це ж Кремлівський наратив. Ви ж зверніть увагу, що вони цього ж тижня запустили статті і пости, про те, що саме львів»яни спровокували розстріли на Майдані — це ж все інформаційні ланки одного ланцюга. Вас натравлюють на своїх співвітчизників.

Давайте всі разом включимо мізки і згадаємо, що нардеп від партії влади Дубінський на своїй сторінці заспокоїв жителів Обухова(це не на заході, це Київська область), що він питання вирішив і до них евакуйованих не повезуть. Тобто, бояться насправді всі.

Другий факт, того що вами маніпулюють. Ви ж всі мовчите і не обурюєтесь, коли в Україні час від часу спалахують вимоги батьків забрати з класу дитину з інвалідністю, бо вони не хочуть аби їхні здорові діти з ними навчались. Перший такий гучний випадок був між іншим у Донецьку ще до війни, коли ці програми по доступності навчання лише стартували. Позаминулого року така ганьба була в Броварах, а до того на житомирщині …а до того ще в багатьох регіонах України. Але вам це не подавали російські інформаційні бійці, тому воно вас не торкнуло.

І, головне. А ви довіряєте нашим державним мед.закладам, що вони проведуть 2-х тижневий карантин і дотримаються всіх вимог безпеки? Що не будуть пускати за гроші родичів до евакуйованих і передавати домашні пиріжки тощо…

Так ото ж. І люди в Тернополі чи де там ще — теж не вірять. Ці протести — це НЕДОВІРА і СТРАХ перед владою і медициною, а не перед хворими людьми. І це елементарний провал комунікації влади з людьми.

Там де протести, представникам влади і медикам просто треба з людьми говорити, треба довести людям, що вони у будь якому разі у безпеці.

P.S. картинку взяла у Татьяна Лупова

Anna Maliar

Ці протести — це НЕДОВІРА і СТРАХ перед владою і медициною, а не перед хворими людьми. А ви вірите що…, — Маляр