Неділя..Вечір.. Комусь свято, а комусь гoрe.. Тiлькu щo тpапuлaся трaгeдiя.. 3eлeнcькuй пoрyчuв eкcтрeнo вuрyшuтu на мiсцe

Так, стало відомо про загибель ще трьох військовослужбовців, які підірвалися на невстановленому вибуховому пристрої поблизу населеного пункту Новолуганське на Донбасі вранці 14 лютого. Імена загиблих з 59-ї окремої мотопіхотної бригади оприлюднили на сайті президента України.

Це капітан Олександр Войтенко (1984 року народження), старший солдат В’ячеслав Алексєєнко (1987 року народження) і старший солдат Дмитро Мироненко (1994 року народження).

Сам глава держави Володимир Зеленський дав команду міністру оборони Андрію Тарану і головнокомандувачу Збройних сил України Руслану Хомчаку терміново прибути в зону ООС для встановлення всіх обставин загибелі українських бійців.

За попередньою інформацією, бійці переміщалися в районі Новолуганського з метою перевірки несення служби та зміни військовослужбовців на вогневих позиціях.

“Потрібне негайне розслідування. Щоб подібні трагедії не повторювалися в майбутньому. Чекаю їх доповіді про обставини відразу після мого повернення вже завтра в “Борисполі”, – заявив Зеленський.

Неділя..Вечір.. Комусь свято, а комусь гoрe.. Тiлькu щo тpапuлaся трaгeдiя.. 3eлeнcькuй пoрyчuв eкcтрeнo вuрyшuтu на мiсцe