Відео. Гучний cкaндaл у Харкові: oбурeні клієнти вимагають закрити магазин «B2B Jewelry» і повернути гроші

Клієнти магазину «B2B Jewelry», який розташований на площі Павлівської домагаються його закриття і повернення грошей. Клієнти заявляють, що стали жертвами «фінансової піраміди». Про це повідомляють в соціальних мережах.

Два дні поспіль люди і активісти приходили в магазин. 28 травня компанія привезла спортсменів з Вінниці, які перестали пускати клієнтів в магазин. Також повідомляється, що компанія «B2B Jewelry» нібито заявила про банкрутство і обіцяних виплат не буде.

Третий день вкладчики b2b не могут вернуть свои деньги. Их опять встречают спортсмены из Винницы и отправляют домой, так как "компания обанкротилась, выплат не будет"Видео: @ryadnov1989

Gepostet von Харьков 1654 am Donnerstag, 28. Mai 2020

Деньги вернут тем, кто сейчас приедет к b2b jewelry и напишет заявление. Полиция на месте, ждёт. Это единственный шанс вернуть свои деньги.

Gepostet von Харьков 1654 am Donnerstag, 28. Mai 2020

Gepostet von Харьков 1654 am Donnerstag, 28. Mai 2020

B2B в Харькове закрывают за мошенничество.

Gepostet von Харьков 1654 am Donnerstag, 28. Mai 2020

У відділі комунікації поліції повідомили, що повідомлення про конфлікт на площі Павлівської надійшло 28 травня близько 17:00 від продавщиці ювелірного магазину. Жінка повідомила, що біля будівлі зібралися близько 50 осіб з вимогами закрити магазину.

В ході конфлікту невідомі пробили колеса в чотирьох автомобілях, припаркованих біля магазину. В даний час їх власники встановлюються. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група і керівництво Основ’янського відділу поліції, співробітники патрульної поліції, полку поліції особливого призначення, управління поліції охорони, працівники підрозділів «Восток», «ТОР».

Також в поліцію із заявою звернувся 38-річний чоловік і повідомив, що невідома особа, перебуваючи в магазині на площі Павлівської, заволоділа його грошима. Слідчим Основ’янського відділу поліції відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Також, в соціальних мережах повідомили, що магазин на площі Павлівської поліцейські опечатали.

У березні журналіст Денис Бігус у своєму відео-блозі розповів, як працює цей проект і чому це – «фінансова піраміда». «B2B Jewelry» продавали прикраса з кешбеком понад 100% і брали гроші під 400% річних, гарантом виплат були картонні сертифікати. За даними податкової служби, співвласники «B2B Jewelry» підозрюються в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах, і використанні схеми виведення готівки через фіктивний благодійний фонд.

Спасибо за просмотр!

За матеріалами з сайту mykharkov.info

Джерело

Відео. Гучний cкaндaл у Харкові: oбурeні клієнти вимагають закрити магазин «B2B Jewelry» і повернути гроші