ВІДЕО: “Я вам викличу санітарів”! Добкін і Чорновол влаштували скандал в ефірі телеканалу!

Екс-нардеп і колишній губернатор Харківської області Михайло Добкін різко відповів на звинувачення Тетяни Чорновол у вживанні наркотиків.

Колишні колеги по парламенту влаштували скандал в ефірі телеканалу Наш. Відео оприлюднено в YouTube.

Чорновол констатувала, що в рамках своєї кримінальної справи пройшла медичне обстеження і має довідку про психічне здоров’я.

“А ось у вас такої довідки немає. Судячи з вашої поведінки і по тому, що ви наркотиками балуєтеся, вам треба до лікаря”, – заявила вона в прямому ефірі.

“Послухай, придуркувата, мій улюблений наркотик – це сало. Я його вважаю наркотиком … Я пригощаю ним людей, які живуть за межами нашої держави і пишаюся, що сало вважають українським наркотиком”, – відповів Добкін.

Інші учасники дискусії попросили Добкіна не ображати жінку. Вони вважають, що у нього до Чорновол необ’єктивне ставлення і на цьому він будує бесіду.

Нагадаємо, це не перший конфлікт екс-політиків в прямому ефірі. Раніше Добкін в ефірі одного з українських телеканалів заявив, що Тетяну Чорновол необхідно лікувати в спеціальній установі.

Як відомо, Чорновіл гнівно відреагувала на підозру Держбюро розслідувань і заявила, що в майбутньому буде займати посаду генерального прокурора України.

Джерело

ВІДЕО: “Я вам викличу санітарів”! Добкін і Чорновол влаштували скандал в ефірі телеканалу!