Тимошенко – Порошенку: «Петро, нам потрібно використати Бoїнг для змiщeння Зеленського»

Чотири рази судима і двічі сиділа за корупційні злочини Юлія Тимошенко обговорила з підозрюваним у військових злочинах олігархом Порошенко зміщення Зеленського з поста Президента України.

За задумом судимою Тимошенко, вони повинні використовувати трагедію зі збитим Боїнгом для зміщення Зеленського.

Про це повідомляє видання Час посилаючись на свої профільні джерела.

У п’ятницю Тимошенко і Порошенко провели телефонну розмову. У розмові Тимошенко зверталася до Порошенка на «рідненький».

Вона запропонувала олігархові об’єднати свої сили для дестабілізації ситуації в Україні використовуючи трагедію національного масштабу.

За задумом Тимошенко, це ідеальний шанс для зміщення Президента України Володимира Зеленського та захоплення влади в країні.

Армія інтернет ботів і пропагандистів Тимошенко спільно з армією пропагандистів Порошенко почали розкручувати тему, що нібито Зеленський винен в тому, що іранські ракети збили український Боїнг.

Це потрібно для того, щоб розчленувати команду Президента, а в наслідку послабити всю вертикаль влади

Все повинно закінчиться класичним олігархічним майданом, які проварачівала Тимошенко і Порошенко неодноразово.

Під танці і пісні вони хочуть підняти народ на повстання, покласти ще пару небесних сотень і під виглядом «тиранії» захопити владу.

На превеликий жаль і Порошенко, і Тимошенко відомі своїми кривавими задумами і неймовірною жорстокістю по відношенню до громадян України.

Закликаємо людей ні в якому разі не вірити Тимошенко і Порошенко.

Зеленський може бути тисячу разів не правий і винен. Президент може тисячу разів помилятися, але ні в якому разі не вірте кривавим мерзотникам. Їм потрібна тільки влада і для цих планів вони покладуть не тільки «небесну сотню» … Вони готові покласти і «небесні сотні тисяч».

Їм плювати на вас і на ваші проблеми. Їм потрібна влада і ваша рабська робоча сила.

Країна зобов’язана знати правду! Не полінуйтеся і поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах …

Тимошенко – Порошенку: «Петро, нам потрібно використати Бoїнг для змiщeння Зеленського»