«Бий ще»: у Львові група дітей напала і жорстоко побила свого однолітка. ВІДЕО

У вівторок, 30 червня, на проспекті Червоної Калини у Львові група дітей напала на свого однолітка та побила.

Після тривалих штурхань і ударів хлопчик лежав на землі та не реагував на вимоги кривдників, підвестись. Діти завдавали удари по черзі, іноді гуртом. Вигукували:

«Бий ще» та «Він нам ще потрібен», коли потерпілий вже не реагував на побої.

Відео жорстокого поводження оприлюднила у спільноті «Варта1» в Facebook Татяна Кузьменко. Жінка знімала інцидент на камеру та просила дітей припинити знущання з хлопчика. Утім, учасники бійки не реагували на слова жінки.

«А може ви би не нападали на нього, як шакали? Вони його просто б’ють! Що ви робите? 

Кинули на асфальт і б’ють в голову, всюди!», – зверталась жінка до школярів, які у той момент, взявши побитого за руки та ноги, відтягували від під’їзду будинку, де той лежав.

На відео присутні 10 дітей, разом з потерпілим хлопчиком. Серед хлопців були і дівчата. На вигляд  їм – від 10 до 13 років. Припинив сутичку чоловік, який підійшов і розігнав компанію кривдників.

Проспект Червоної Калини Хто впізнає своїх діточок і пухлу дівчинку 🙂яка теж приєдналась до побиття?В кого випали 🧠 — раджу подивитись до кінця. Почитати до кінця. І не накидуватись на мене як 🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓ОновленоОдразу Відпоаідаю одним коментарем — бо не хочеться на всі дибільні запитання «відморожені» бо кожному писати не хочеться )По -перше я з дитиною якій нема року, я не буду її залишати і наражати на небезпеку її теж. По — друге я втрутилась, провела розмову завдяки якій це ганебне побиття цими орками закінчилось.Друзі і не друзі, досить мені срати 💩в особисті повідомлення, або тут в коментарях. Де ваші мізки? 🧠 Користуйтесь ними хоча б зараз.По перше я з дитиною на руках якій немає року ! Я не збираюсь наражати іі на небезпеку бігаючи за цими дикунами.По друге, відео і безпосередньо розмова посприяли припиненню побиття. Всім дякую)

Gepostet von Татьяна Кузневич am Dienstag, 30. Juni 2020

«Бий ще»: у Львові група дітей напала і жорстоко побила свого однолітка. ВІДЕО