Жах… Всі панікують “ В нього кинули гранату серед білого дня “ЗМІ змі ввечері показали фото і відео нападу на Медведчуківський офіс

У приміщення офісу партії “Опозиційна платформа – За життя” у Полтаві кинули гранату. Дівчина-секретар, яка працювала там, дивом врятувалася.

Про це в ефірі ток-шоу “15” на телеканалі ZIK під час включення повідомив народний депутат України (фракція “Опозиційна платформа – За життя”) Ілля Кива.

Ілля Кива повідомив, що надвечір сьогодні у відчинене вікно у приміщенні офісу партії “Опозиційна платформа – За життя” у Полтаві невідомі кинули гранату. З його слів, дивом секретар офісу не постраждала, оскільки на той момент вийшла у туалетну кімнату, щоб помити руки. Саме це зберегло їй життя, каже нардеп.

Ілля Кива звернувся до президента України, міністра внутрішніх справ та генерального прокурора України з вимогою негайно припинити акти насилля.

“Сьогодні ми маємо всередині країни добре організовані терористичні банди, які себе називають націоналістами, які страчують людей, які наражають на небезпеку життя українських громадян, які несуть смерть і насильство, які несуть хаос”, – наголосив Ілля Кива.

Нардеп заявив, що з огляду на те, що відбувається в країні, він сам організовуватиме загони самооборони, щоб дати відсіч терористам.

Нагадаємо, у Харкові в ніч з 24 на 25 червня невідомі з битами напали на співробітника партії Шарія. Постраждалого хлопця звуть Микита. 17 червня він вів колону в Києві, після чого на його адресу почали надходити погрози з боку Нацкорпусу. Через деякий час хлопець звернувся в поліцію за допомогою, а вже через кілька годин його намагалися вбити.

Жах… Всі панікують “ В нього кинули гранату серед білого дня “ЗМІ змі ввечері показали фото і відео нападу на Медведчуківський офіс