Багато з нас вірить, що він хоче змінити країну, але оця цинічна меншість, закохана у владу, не хоче змін, підтримує старе, корупцію, пограбування країни, тощо…

Україна знала різних президентів. Кожен залишив по собі слід або наслідив в новітній історії України! Багато хто голосував не за Зеленського, а проти влади бариг, мародерів та корупціонерів! Але рік, що минув, показав, що із того політичного сміття, яке претендувало на посаду президента у минулому році, обирати було нікого!

З того, що ми мали, Зеленський — кращий вибір!

Багато з нас вірить, що він хоче змінити країну, але оця цинічна меншість, закохана у владу, не хоче змін, підтримує старе, корупцію, пограбування країни, тощо… бо там їх інтереси!

Зеленський щиро вірив, що приведе до парламенту чесних і порядних людей, які змінюватимуть країну для себе і нащадків! На жаль, багато із тих, у кого повірив Зеленський, виявилися негідними його уваги, покидьками із «новими» обличчями!

Хто винен у цьому? Звісно провина Зеленського є, він як Президент відповідає за країну. Але це є його політичний досвід і він кожного разу робить висновки. Йдуть зміни, є позитивні зрушення! Лише один факт з того, що Президент не корумпований, не краде і іншим не дає, говорить про різкі позитивні зміни в бюджетній сфері! З’явилися кошти на «Веливе будівництво», інші витрати на медицину, пенсії, тощо і це все, не зважаючи на пандемію.

Країна повинна рухатися вперед!

Процес очищення країни від застарілого політичного сміття розпочався за ініціативи Зеленського в минулому році! На наступних виборах ми повинні продовжити цей процес і назавжди викинути на узбіччя історії тих, хто руйнував та грабував Україну останні десятиліття та ті «нові» обличчя із засмерділими мордами, яким вдалося пролізти у владу на останніх парламентських виборах.

ЗЕЛЕНСЬКИЙ НЕ ІДЕАЛЬНИЙ, АЛЕ ВІН ЗНАЧНО АВТОРИТЕТНО ВИЩЕ ТИХ, ХТО ПРАГНЕ РЕВАНШУ!!!

Зеленський, як Президент, потребує нашої підтримки не тільки на виборах, а й щодня! Тільки разом можемо змінити країну та очистити її від бариг, мародерів, корупціонерів, цинічних брехунів і лицемірів!

Petro Petrychenko

Багато з нас вірить, що він хоче змінити країну, але оця цинічна меншість, закохана у владу, не хоче змін, підтримує старе, корупцію, пограбування країни, тощо…