Сказала, що не приїдуть: у страшній ДТП загинула вся родина з двома дітками: фото і деталі трагедії

У Мукачівському районі Закарпатської області напередодні сталась страшна ДТП, у якій загинула вся родина.

Про це повідомляє видання М-студіо.

За даними ЗМІ, аварія сталась через те, що автомобіль ВАЗ виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із вантажівкою.

У легковому автомобілі їхала родина: 13-річні брати-двійнята Євген та Олександр, їхня 43-річна мати та 65-річний дідусь.

Усі вони загинули. Також у транспортному засобі перебував 45-річний чоловік. Він також не вижив. Наразі невідомо, чи був він членом родини.

Діти мали бути в школі

Родина мешкала у Мукачевому. У школі, де навчались діти, розповіли, що мати напередодні повідомила, що її сини не прийдуть на навчання через родинні обставини.

Класний керівник покійних Ірина Шапетко характеризує братів-двійнят, як добрих та старанних учнів. Жінка зізнається, що досі не може повірити у те, що сталось.

Також відомо, що мати хлопців була медиком.

У поліції зазначають, що трагедія сталась під час обгону. За кермом авто був 65-річний чоловік. Ймовірно він виїхав на зустрічну, бо хотів “проскочити”.

Їх згадують двійнят як веселих, щирих хлопців. Як стало відомо інтернет-виданню “PMG.ua”, восьмикласники займались спортом – раніше карате, а зараз грали за ФК “Соколята”. Останній матч зіграли у суботу, 28 листопада, у Тячеві. А вже 30 листопада хлопців не стало.

Сказала, що не приїдуть: у страшній ДТП загинула вся родина з двома дітками: фото і деталі трагедії