Переговори закінчились повним фіаско і вже 7 липня РФ може розпочати повномасштабну вiйнy – Пyтiн зрозумів, або зараз або ніколи

Росія може почати нову фазу збройного конфлікту на території України 7 липня.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це в авторській колонці на TK Media пише політтехнолог Володимир Петров.

На його думку, про це може свідчити провал переговорів радників голів країн “нормандської четвірки” у Берліні 3 липня.

“Що призвело до війни, яка розпочнеться 7 липня і про яку ми поки не знаємо і не чекаємо? Призвела остання “нормандська зустріч” в Берліні”, – сказав він.

За інформацією Петрова, Росія заявляє, що Україна не виконала умов, які обговорили між собою глава Офісу президента Андрій Єрмак і заступник глави адміністрації президента РФ Дмитро Козак.

Політтехнолог стверджує, Україна в рамках цих умов повинна була забезпечити зміни до Конституції, внести статті про особливий статус “Д/ЛНР”: “Росіяни вважають, що вони свої умови виконали”.

Петров також стверджує, що з Берліна всі роз’їхалися з жорсткими умовами: Володимир Путін не буде зустрічатися з Володимиром Зеленським до тих пір, поки не будуть виконані всі пункти пакту Єрмака-Козака, а в України є час до 7 липня на ухвалення змін до Конституції.

Раніше командувач Військово-морськими силами України контр-адмірал Олексій Неїжпапа заявив, що загроза повномасштабної агресії з боку Росії залишається реальною.

Колишній міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявляв раніше, що обнулення президентських термінів Володимира Путіна і розширення його повноважень може обернутися нової зовнішньої ескалацією і провокацією.

Переговори закінчились повним фіаско і вже 7 липня РФ може розпочати повномасштабну вiйнy – Пyтiн зрозумів, або зараз або ніколи