Вітав чи не вітав Порошенко Путіна? У мене є відповідь і немає в тому сумнівів… — Гриценко

Вітав чи не вітав Порошенко Путіна з державним святом Росії-агресора у 2014-му? Напевно привітав, у мене немає в тому сумнівів.

Того дня дійсно було їхнє телефонне спілкування, досить тривале. Прес-служба Путіна повідомила про факт вітання, прес-служба Порошенка про це не повідомила, і зрозуміло чому.

Аналогічною була ситуація, коли Порошенко потиснув Путіну руку під час Нормандської зустрічі: Кремль одразу повідомив, Банкова не повідомила, і теж зрозуміло чому.

Петро Олексійович дууууже чутливий до таких питань, і тому я не маю жодного сумніву: якби Кремль про привітання збрехав, то було б негайне спростування Банкової. Але — спростування не було.

Чому Порошенко привітав ворога, запитаєте? А тому що Ліпецька фабрика тоді працювала на повну котушку; активно йшли торги за іншу власність Порошенка в Росії і в Криму; представником Рошену в Москві завзято працював Дмитро Вовк, той самий — якого Порошенко в грудні 2014-го незаконно призначив головою НКРЄКП і який зараз закордоном у бігах, ховається від слідства.

От і вся історія.

І Порошенко знає, що вона правдива.

Анатолій Гриценко

Вітав чи не вітав Порошенко Путіна? У мене є відповідь і немає в тому сумнівів… — Гриценко