“Будьте про**ляті!”: Його слова підняли на ноги всіх – це істерика. Цю ганьбу вже не змити

Сьогодні, 9 липня, нардеп Андрій Деркач опублікував нову порцію “плівок Порошенка”. В Мережі зараз активно обговорють скандальну інформацію.

Не зміг пройти повз і екс-депутат Семен Семенченко, який уже не вперше критикує Порошенка на своїй сторінці у Фейсбук.

Подаємо слова в оригіналі:

Слів все одно не вистачає. Навіть через п’ять років після тих подій… Покидьок, мразота!

Тільки що прослухав опубліковані розмови Путіна і Порошенка які мали місце у 2015, після Дебальцеве.

Я п’ять років розповідаю українцям про колону Гиркина, яку відпустили зі Слов’янська, Іловайськ, Дебальцеве – що це не тільки серійні злочини Пуйла.

Це робота яка була скоординована Пуйлом з українськими гнидами (як їх влучно назвав Петлюра) Порошенка. 2015 рiк. Дебальцеве.

Генштабом дається команда вивести війська з Логвинове. Логвинове – стратегічний пункт на трасі Дебальцеве Артемівськ. Українські війська виводяться «на ротацію» а на їх місце не приходить зміна. Російські найманці займають пусте Логвинове.

І потім півдня розстрілюють українських солдатів і офіцерів які їдуть в Дебальцеве по трасі і не знають що там уже ворог. А потім оточення, самостійне рішення наших військ про вихід, Мінськ 2 з черговими поступками Москві. Багаторічне поливання брудом нас, хто розповідав про це правду з 2015. І пафосні промови про російського агресора і про героїзм солдат… Яких зрадив власний верховний головнокомандувач.

Не здивований. Але слів все одно не вистачає. Навіть через п'ять років після тих подій… Покидьок, мразота! Тільки…

Gepostet von Семен Семенченко am Donnerstag, 9. Juli 2020

І паралельно координація своїх дій з московським виродком. Теплі привітання його з 1 травня, побажання здоров’я. «Ми з вами люди трудящі – може і до солідарності прийдемо».

До якої солідарності ти з пуйлом прийдеш, виродку? Ласкаве питання Путіна Порошенку «як Ви всередині справляєтеся з усім?» І відповідь Порошенка, людини який прийшов до влади на крові Небесної сотні, на очікуванні народом захисту країни!

«Справляемся- чим далі тим легше». А як ця українська гнида гордо повідомляє головною московської воші що у нього не падає рейтинг довіри…((( Ну і наостанок «тисну руку Володимир Володимирович». «Обіймаю», тварюка ти така !!! Будьте ви прокляті мерзоти! І московські воші, що прийшли війною на нашу землю і українські гниди які її десятиліттями розкрадали і продавали країну коли наші хлопці за неї лягали в цю землю!!! Не здивований. Але слів все одно не вистачає…

“Будьте про**ляті!”: Його слова підняли на ноги всіх – це істерика. Цю ганьбу вже не змити