Щойно!Росіяни пoвcтaли! 30 тисячний натовп вийшов в центр міста і вимагає нeгaйнoї відставки Путіна (Відео)

У російському Хабаровську пройшла масова акція протесту на підтримку арештованого губернатора Сергія Фургала. Близько 30 тисяч людей вийшли в центр міста і вимагали відставки президента

На російському Далекому Сході серйозні хвилювання. У Хабаровську велика кількість людей вийшло в центр міста на акцію протесту. Очевидці публікують в соцмережах велика кількість відео з мітингу. А федеральні держЗМІ Росії про те, що сталося мовчать.

Хабаровськ повстав через арешт губернатора Хабаровського краю Фургала, якого звинувачують в замовних вбивствах 15-річної давності. Опозиціонери вважають, що це може бути помста Москви за його перемогу на місцевих виборах. На акцію вийшло значне для Хабаровська число людей – близько 30 тисяч осіб. Вони вимагали звільнення губернатора і вельми жорстко висловлювалися на адресу діючої влади. Люди скандували: “Це наш край!”, “Ганьба Москві!”, “Путін – злодій!”, “Путіна у відставку!”, “Свободу!”, “Це наш вибір” і інше. Важливо відзначити, що місцева поліція мітингу не перешкоджала. У якийсь момент влада спробувала очистити площу від людей під приводом дезінфекції, проте ця затія обернулася провалом.

Щойно!Росіяни пoвcтaли! 30 тисячний натовп вийшов в центр міста і вимагає нeгaйнoї відставки Путіна (Відео)