Терпіти більше не будуть! Українці перейшли до радuкальних дій! Сьогодні серед білого… (ВІДЕО)

А в Карпатах продовжують рубати ліс❗

Сьогодні серед білого дня мешканці селища міського типу Кобилецька Поляна, Рахівського району, Закарпатської області заблокували лісовоза та викликали поліцію.

Про те, як відбувалися події далі ви можете самі побачити на відео, а я поясню чому це хибна логіка — звинувачувати виключно «рядових» злочинців-виконавців, але забувати про тих, хто їх «кришує».

Отже, в КОЖНОМУ суспільстві завжди є й будуть ті, хто хочуть порушувати Закон заради особистої вигоди. Саме для цього й існують ПРАВООХОРОННІ органи, щоб зупиняти такі порушення й карати за них. Тоді й порушників і порушень стає менше. Натомість «наша» поліція під керівництвом Авакова навпаки сама КРИШУЄ ці процеси, через що вони лише посилюються.

Саме відомство Авакова відповідає за незаконну вирубку українських лісів.

Може хтось з вас чув, як орли Авакова затримували якихось лісорубів, які незаконно рубають ліс, чи затримували лісовози які його незаконно вивозять? Або (й це найважливіше!) затримують організаторів цих злочинів?

Чи у нас просто немає незаконної вирубки лісу?

Тому давайте робити все можливе, й збільшувати тиск на владу щодо відставки цього вічно «тимчасового» міністра, який вже 7-й рік все «реформує» й «реформує» поліцію.

В Карпатах продовжують рубати ліс — Кобилецька Поляга, Закарпаття

❗А в Карпатах продовжують рубати ліс❗Сьогодні серед білого дня мешканці селища міського типу Кобилецька Поляна, Рахівського району, Закарпатської області заблокували лісовоза та викликали поліцію. Про те, як відбувалися події далі ви можете самі побачити на відео, а я поясню чому це хибна логіка — звинувачувати виключно "рядових" злочинців-виконавців, але забувати про тих, хто їх "кришує".Отже, в КОЖНОМУ суспільстві завжди є й будуть ті, хто хочуть порушувати Закон заради особистої вигоди. Саме для цього й існують ПРАВООХОРОННІ органи, щоб зупиняти такі порушення й карати за них. Тоді й порушників і порушень стає менше. Натомість "наша" поліція під керівництвом Авакова навпаки сама КРИШУЄ ці процеси, через що вони лише посилюються.Саме відомство Авакова відповідає за незаконну вирубку українських лісів. Може хтось з вас чув, як орли Авакова затримували якихось лісорубів, які незаконно рубають ліс, чи затримували лісовози які його незаконно вивозять? Або (й це найважливіше!) затримують організаторів цих злочинів?Чи у нас просто немає незаконної вирубки лісу?Тому давайте робити все можливе, й збільшувати тиск на владу щодо відставки цього вічно «тимчасового» міністра, який вже 7-й рік все "реформує" й "реформує" поліцію.Знайдіть кілька секунд свого часу, щоб підписати петицію з правильно складеними вимогами до Президента:https://www.facebook.com/Y.V.Levchenko/posts/1866097586854976#гетьАвакова #команда_Левченка #Народовладдя

Gepostet von Юрій Левченко am Freitag, 10. Juli 2020

Юрій Левченко

Терпіти більше не будуть! Українці перейшли до радuкальних дій! Сьогодні серед білого… (ВІДЕО)