Екстренно: експрезидент Петро Порошенко збирає черговий майдан. До Києва звозять бочки і намети, все розпочнеться вже в… (Фото)

Експрезидент Порошенко і його «побратими» збирають черговий майдан.

ПЕС організовано звозить людей з регіонів, намети, бочки та інші приналежності.

Правоохоронці зазначають, що можливі провокації оскільки за спиною людей буде стояти Турчинов, Парубій, Чорновіл та інші побратими.

Партія Петра Порошенка «ПЕС» закликала прихильників прийти у четвер, 16 липня, о 9:00 під Верховну Раду. У цей день парламент розглядатиме законопроект авторства «Слуги народу» Максима Бужанського, який дає відстрочку російським школам на три роки для повного переходу на українську мову.

Звернення з’явилося в Facebook угруповання Порошенко.

«Зміною цих положень багато в чому знищується і суть закону про мову, і зміст закону про освіту», – заявили в «євросолідарності».

Його партія збирається за підтримки вулиці не допустити не тільки прийняття документа, але навіть розгляду

«Багато хто з« Слуги народу »говорять про перенесення цього закону на п’ятницю. Якщо буде перенесення на п’ятницю, ми залишимося тут, біля Верховної Ради, як 8 років тому на мовному Майдані, будемо чекати ночі і стояти до тих пір, поки цей закон не буде знятий з розгляду Верховної Ради України », – заявили в« Європейської солідарності ».

Відзначимо, що екстрене заяву зробив і Парубій. Він заговорив МАЙДАНІВСЬКИЙ лексиконом і тими ж наборами стандартних штампів, що і під час кривавих подій в центрі Києва 2013-2014 роки:

Чи згодні? Тоді обов’язково поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах!

Екстренно: експрезидент Петро Порошенко збирає черговий майдан. До Києва звозять бочки і намети, все розпочнеться вже в… (Фото)