Зеленський має вибачитись за те, що привів до влади недолугих депутатів, – Климпуш-Цинцадзе

Як зауважила Іванна Климпуш-Цинцадзе, незрозуміло, яким чином у попередні періоди здійснювалась плата за транспортування газу.

Президент Зеленський персонально відповідальний за тих непрофесійних депутатів, яких він привів у парламент. Про це сказала голова комітету з питань інтеграції України з Європейським Союзом, народний депутат фракції «Європейська солідарність» Іванна Климпуш-Цинцадзе в ефірі 5 каналу, – пише Главком.

Коментуючи висловлювання представника «Слуги народу» Брагара, що запропонував пенсіонерці продати собаку і заплатити за газ, вона зауважила, що теж чомусь отримала платіжку за газ за попередній рік. При цьому незрозуміло, яким чином у попередні періоди здійснювалась плата за транспортування газу.

«Я собі уявляю, у якому збурені зараз громадяни, які почали отримувати ці платіжки, і також ретроспективно за транспортування газу за попередні періоди», – наголосила депутат.

Іванна Климпуш-Цинцадзе розповіла, що це питання піднімалося кількома представниками різних фракцій під час засідання погоджувальної ради.

«Мені б менше хотілося обговорювати конкретного представника монобільшості, який вчергове демонструє свою недолугість. У мене більше питань до президента Зеленського. Він мав би вибачитися за те, кого він привів до парламенту, і яких непрофесійних людей він привів до парламенту», – підкреслила голова комітету.

Зеленський має вибачитись за те, що привів до влади недолугих депутатів, – Климпуш-Цинцадзе