Яким треба бути сліпим, щоб цього не бачити! Це не уряд — це дно! Пане Президенте! Ауууу…! Прокиньтесь! — Парасюк

Яким треба бути сліпим, щоб не бачити, що теперішній прем’єр — це просто сраний лобіст. Невигідна екологічна інспекція — знімаємо Фірсова. Треба продати за дуже дорого електроенергію — зупиняємо державні АЕС. Наступний крок який? Шахтар погано буде грати — вдягнемо всі інші команди в кандали?

Це не уряд — це дно! Пане Президенте! Ауууу…! Прокиньтесь! Це вже не жарти. Країна на межі глобальної кризи, а у вас в голові суцільна каша. Що це за самодурство і тупість?

Пообкладали себе незрозумілими персонами і думаєте, що все ок? Не ок. Та повиганяйте всю цю наволоч, яка шепче на вуха, візьміть себе в руки і почніть керувати процесом. Нам непотрібно говорити про коронавірус і карантин, про нього нехай говорять лікарі.

Також нетреба няшних фотографій в інстаграмі і високих промов під суфлер. Ви або займайтесь життям країни, або на вихід. Станьте строгим і принциповим лідером. Бо зараз це все схоже на віслюка, якого водять на шнурку. Від ваших дій потирають руки тільки ті, хто цю країну не дорозкрав або не дорозірвав. Може вже досить?

Ви вибачте, що я це кажу, але це правда! Наша держава — це не радянський колгосп. Ми — нація сильних і відважних людей, і саме такого нам потрібно президента.

P.s. Чесно, це якесь прокляття! Знову те саме. Знову бульбашка, в якій президент живе своїм життям!

Володимир Парасюк

Яким треба бути сліпим, щоб цього не бачити! Це не уряд — це дно! Пане Президенте! Ауууу…! Прокиньтесь! — Парасюк