Цинізм зашкалює! Під приводом загuбелі цілої родини, Зеленський протягує можливість обшуків всіх українців (ВІДЕО)

Слуги разом з ОПЗЖ, Довірою, Батьківщиною проголосували в першому читанні за законопроект #2695, який надзвичайно розширює права поліції. Під цинічним прикриттям смерті цілої родини в неділю в страшному ДТП і начебто боротьбою з п’яним керуванням нам пхають:

1. Можливість зупиняти машину без підстав 2. Огляд без понятих (читай обшуки бардачку, багажнику… так це так і прописано в законопроекті). Чи не підкинуть вам в бардачок наркоту, щоб «заробити» на вас грошенят, гарантувати тепер ніхто не зможе 3. Тепер вам треба буде віддавати документи і виходити з машини 4. Пам’ятаєте гаїшників, які в кущах сиділи з радарами? Вітаю, тепер це повертається. Знаків про радар і будь-яких маячків вже не треба

І головне, щоб відчути цинізм і брехні про боротьбу з пяними водіями — цей законопроект навіть не підвищує штраф!!! за п’яне керування авто. Кажуть буде 10 днів адмін арешту. Нагадаю вам, що той вбивця, який в неділю вбив на своєму мерседесі цілу сім‘ю — мав і адмін арешти і багато чого іншого — але відкупився.

Для цього лише одного законопроекту скликали позачергове засідання Ради!!!

Подякуйте всім тим, хто голосував за цей треш і повернення «шо хочу то і роблю, бо я тут главний» на дороги України

Yaroslav Yurchyshyn

Цинізм зашкалює! Під приводом загuбелі цілої родини, Зеленський протягує можливість обшуків всіх українців (ВІДЕО)