Вiцe-президент Euronews про Пoрoшeнкa: «3нiмaтu гoлuх жiнoк і дiтeй в рoздягaльнi – цe вжe псuхiатрiя

Світ неоднозначно відреагував на інформацію про те, що в Порошенка переглядали відео з прихованих камер в роздягальнях і душових свого клубу 5 елемент.

Віце-президент Euronews з регіонального розвитку і країнам СНД Валід Арфуш заявив про те, що вивчає питання подачі позову в суд з вимогою компенсації в мільйон євро за принесений моральну шкоду через стеження за відвідувачами спортклубу 5 елемент.

Він підкреслив, що є відвідувачем клубу більше 10 років.

«Знімати голих жінок і дітей в роздягальні – це взагалі в голові не вкладається. Це все йде кудись на сервер, плюс сидить ще людина, напевно, чоловік, дивиться на них.

Невідомо, що з цими кадрами потім відбувається, де вони зберігаються. Може, якийсь хакер зламає сервер і знайде ці знімки, а потім зіллє їх кудись.

У світі за таке не те, що в суд би подали. Їх би закрили на наступний день. Це скандал.

Я підозрюю, що у Порошенка якісь незрозумілі нахили », – підкреслив він в коментарі виданню« Країна ».

Він нагадав, що одним із засновників клубу є екс-президент Петро Порошенко:

« У мене таке питання: а йому було б приємно, щоб його з Мариною, дітей, онуків теж так знімали «.

Арфуш зазначив, що консультується з лондонськими і українськими адвокатами про подачу в суд на клуб і на його власників і розглядає можливість вимагати відшкодування збитків у розмірі 1 мільйона євро від клубу.

« За таке хамське поводження цей клуб потрібно негайно опечатуватися і закривати. Це злочин на адресу багатьох киян, які ходили в цей клуб.

Вибачте на слові, але це все схоже на якесь збочення. Якщо на цих людей подавати в суд за кордоном, то з часом їх можуть внести в базу педофілів, тому що вони знімали дітей в роздягальні.

Це повне беззаконня. Туди ж ходили і відомі політики, діячі культури, ведучі.

Вчора повідомлялося, що проти Порошенка офіційно порушили кримінальну справу за те, що він дав наказ таємно знімати голих відвідувачів свого ж клубу .

Ось як цю новину прокомменітровал відомий журналіст Юрій Романенко на своїй сторінці в Фейсбук:

«Остання лінія оборони від Путіна проходила в« 5 елементі ». Фото і відео йшли в ситуаційну кімнату в АП, щоб Петро Олексійович міг прийняти правильне рішення проти голих агентів Путіна і покарати їх. І ось цю ретельно замасковану систему оборони розкрили », – сказав політолог.

Крім цього, він додав, що в Україні може відбутися гнівний марш протесту щодо цього.

«Сподіваюся порохоботі з Демсокіри проведуть гнівний марш протесту в центрі Києва з плакатами голих жінок і чоловіків з роздягалень і будуть скандувати:« Гола правда врятує Україну »,« Ми не ін * чилі, а захищали »,« С * ська може бути ворожа » , «Путінський х @ й видно відразу», «5 елемент – Останній захисний вал від агресора», «Зебил, геть руки від голої правди гетьмана Порошенко!», – підсумував Романенко ».

скрін

Обов’язково поділіться цією новиною зі своїми друзями в соціальних мережах. Наша країна зобов’язана знати правду!

Вiцe-президент Euronews про Пoрoшeнкa: «3нiмaтu гoлuх жiнoк і дiтeй в рoздягaльнi – цe вжe псuхiатрiя