У Тернополі намагалися викрасти 7-річного хлопчика: дитина кричала та ніхто не реагував Кремезний чоловік силоміць тягнув дитину в авто

Кремезний чоловік силоміць тягнув дитину в авто.

У Тернополі, за словами очевидців, невідомий чоловік на білому «Форді» намагався викрасти хлопчика, на вигляд якому – 7 років.

Про подію повідомила 16 липня Любов Бурак на своїй сторінці у Facebook.

Жінка розповіла, що поверталася з лікарні і побачила, як дорослий чоловік тягне хлопчика у своє авто. Дитина кричала, та люди, які були поблизу, ніяк на це не реагували.

«Доходжу до переходу біля зупинки «Духовний центр» і вже ставлю ногу на зебру, коли чую крик. Дитячий. Обертаюсь і бачу, як дебелий мужик тягне хлопчика до авто. Хлопчик пручається з усіх сил і надривно кричить. На тротуарі валяється самокат. Навколо є люди. На зупинці теж стоять люди. Ніхто не реагує. Мабуть, сліпо-глухі. Не знаю», – розповіла Любов Бурак.

Жінка заступитись за дитину, на що чоловік пригрозив їй смертю.

«Підбігаю вияснити: що відбувається. Мужик дивиться на мене агресивними очима, хлопчик кричить: «Допоможіть!» «Вбю!», – шипить мужик і пробує запхати дитину в авто. Ну, нічого. Підбиваю знизу чарівним копнем хлопові колінну чашечку, він згинається, хапається за коліно і випускає хлопчикову руку. Дитина біжить світ за очі, забувши про самоката. Мужик кидається до мене. Встигаю подумати, що мені капець і збити його підніжкою. Чесно: думала, що прибє», – розповіла жінка та додала, що чоловік встав, вилаявся та за лічені секунди зник.

За словами свідка надзвичайної пригоди, ніхто з людей, які були поблизу, не відреагував на побачене. До поліції вона не зверталась.

«Люди… Ніхто і не поворухнувся. Ніби нічого й не сталось. Поліцію викликати в таких ситуаціях безсенсово. Хіба, щоб самоката їм здати. Номер на авто був заляпаний болотом, тільки й того, що авто – білий «Форд». Я в автомобілях не розбираюсь. Нічого не запам’ятала, окрім шраму на коліні мужика», – додала Любов Буряк.

За словами жінки, вона дорогою зустріла маму хлопчика. Вона розповіла, що гуляла з сином у парку, згодом сиділи з друзями у кафе, тим часом хлопчик відлучився.

У Тернополі намагалися викрасти 7-річного хлопчика: дитина кричала та ніхто не реагував Кремезний чоловік силоміць тягнув дитину в авто