В нас не гетьман, в нас чмо! Савченко знищила Порошенка- підтвердила свідчення. Його треба садити

Те, що говорить Жванія, – правда.

Те, що він говорив про Коломойського, що Коломойський ніби-то пішов в опозицію, так, він потім пішов в опозицію, але Майдан, насправді, фінансував в тому числі Коломойський.

Це щодо початку. Про це заявила екс-нардепка Надія Савченко в ефірі одного із відомих телеканалів.

Якщо дивитися на слова, якими він користується, що це державний переворот, він дуже правильно сказав, на хвилі народних протестів. У нас були народні протести.

У нас було повстання. Постання може перерости або в революцію, або в державний переворот. У нас революція, на жаль, не вийшла. Бо революція – це коли змінюється система.

Система не змінилася. По факту вкінці ми бачимо, що одна еліта забрала владу в іншої. Програв український народ. На жаль.

Надія Савченко в ефірі популярного телеканалу, підтвердила слова Жванії надавши такий коментар – подаємо її слова в оригіналі:

Те, що говорить Жванія, найцікавіше це те, що він і Клімкін завозили 5 мільйонів, вдумайтеся, євро, геть не мало, ми б зовнішній борг би так гасили, завозили ці гроші європейським посадовцям для того, щоб підтримати Порошенка, накупити йому підтримки. Це все правда.

В нас не гетьман, в нас чмо! Савченко знищила Порошенка- підтвердила свідчення. Його треба садити