В Одеській області водій знущався над своєю собакою, збиваючи його на авто: тварині загрожує ампутація

У місті Подільськ Одеської області 18 липня водій автівки Volkswagen Passat переслідував та на великій швидкості збив свою вівчарку на прізвисько «Рекс».

Замість того, щоб зупинитися і надати тварині допомогу, він розвернувся і знову зачепив пса, внаслідок чого тварина отримала дуже тяжкі травми.

Про це ТСН.ua розповіли очевидці та сусіди чоловіка.

За їхніми словами, водієм авто є син місцевого фермера та колишнього депутата облради від «Партії регіонів» Анатолія Возіяна.

Як видно на камерах спостереження, автіка на великій швидкості двічі збиває собаку, який намагається втекти від колес.

Увага! На відео присутні сцени знущання над твариною

У місті Подільськ Одеської області 18 липня водій автівки Volkswagen Passat переслідував та на швидкості збив свого собаку на прізвисько «Рекс», внаслідок чого тварина отримала дуже тяжкі травми. Замість того, щоб зупинитися і надати тварині допомогу, він розвернувся і знову зачепив пса, після чого поїхав. Травмована тварина наразі перебуває у ветеринарній клініці – нею опікуються одеські зоозахисники та волонтери.  

За словами очевидця Дмитра, 18 липня приблизно о 19:00 він почув, що вулицею на швидкості їде автівка, а потім почув, як скиглить собака. «До мене приїхали батьки, була десь 19 година. Ми просто почули, що хтось швидко їде по дорозі, ганяє і одразу почули писк, я подумав, що дитину на велосипеді збили, бо писк був як людський, а вже через декілька секунд я зрозумів, що це собака. Я вибіг на вулицю і побачив що це була вівчарка. Вона була у крові, шкандибала на ноги, вона намагалася забігти до мене на подвір’я, але я її не пустив, оскільки у мене були там діти, батьки і наш собака. Я не впустив і вона відбігла, а чоловік на автівці розвернувся. Я думав, що він збив її випадково і розвернувся, щоб надати допомогу. Тому у мене і була така реакція. Собака почав на трьох лапах від нього тікати, а він знову її переїхав. Вулицею йшли у цей час люди – він ледь їх не збив і тоді я зрозумів, що він це робить навмисно», — розповів Дмитро.

Чоловік також повідомив, що у поліції, яку викликали свідки події, сказали, що не змогли його наздогнати. «Після того, як він переїхав собаку, він поїхав додому, а потім ще декілька разів виїжджав. Коли приїхала поліція, знов вчетверте виїхав з подвір’я, поліція поїхала за ним, але потім вони повернулися і сказали, що не його змогли наздогнати, а заходити у двір вони не мають права», — додав Дмитро.

Інший очевидець Євген розповів, що водій Віталій Возіян, який двічі збив собаку, ледь не збив і його дружину і був скоріше за все п’яним чи під дією наркотичних речовин. «Ми з дружиною ввечері зібралися до магазину, вийшли на вулицю, а до неї підбігла вівчарка, я її позвав, дав води, вона була не побита і з ошийником. Ми зрозуміли, що це собака Возіяна і вирішили, що по дорозі зайдемо до них. Коли ми підійшли до подвір’я у них було закрито, а собака у двір не йшла. Ми дійшли до перехрестя і я почув, що він виїжджає з двору, розвернувся і їде просто на нас. Собака почала тікати, і він набрав швидкість і поїхав, ледь не збив мою дружину, наїхав на собаку. Очі у нього, коли він висунувся з машини, були скляні, 99%, що він був або п’яний, або. Потім собака намагалася забігти у двір до людей, а він розвернувся і ще раз наїхав на неї», — сказав Євген.

Він також додав, що викликав поліцію і написав заяву, однак поліція Возіяна не наздогнала. «Поліція приїхала, а він якраз з двору виїжджає. Вони поїхали за ним. Але, видно, тато грошей дав і вони не наздогнали. У двір їх не пустив, вони самі так і кажуть, що він їх облаяв і пішов у дім. Поліція нічого не знімала, не фотографувала. Я написав заяву до поліції, дуже багато свідків підписалися. Після того ніхто зі мною не зв’язувався. Лише діти говорять, які теж гуляли на вулиці і все бачили, що приїжджав його тато і мені погрожував», — повідомив чоловік та додав, що поліція нормально не оглянула ані місце події, ані автомобіль зловмисника, на якому могли залишитися сліди, і усе можна перекрутити, що собака нібито сама кинулася під машину.

В Одеській області водій знущався над своєю собакою, збиваючи його на авто: тварині загрожує ампутація