Скандальна Маруся Звiрoбiй: “В тому, що зараз твориться в нашій Україні — винен кожен, хто голосував проти Порошенка”

Наєзд зараз буде ібо дістало! Знаєте хто винен в тому, що на мені, Софії, Ріфу, Яні тепер кримінальна справа??? Не Зеленський!

Цей їблан отримав по зубах за хамство на жаль не від чоловіків ветеранів, а від жінки, але мав отримати. Тим не менш. І не зеленоботи, то їблани, які втомились не від війни а від інформації про війну з телевізора, найнижча харчова ланка країни. Вважаю винним кожного, хто голосував проти Порошенка!

У вас не вистачило розуму бачити щоденну підтримку росії для зеленського! Ви, як останні лошари, дали розвести себе історіями про баригу, дозволили змістити ваш фокус зі справжніх ворогів! Вас і тепер не відпускає та кремлівська технологія! Саме через вас ми всі потрапили в пастку, а дехто за грати без можливості звільнення.

Я можу оцінювати ці можливості, оскільки при баризі з тюрми витягувала трьох бійців. І різниця, скажу я вам, відчутна! Тоді це було принаймні можливо. Те що ви тупорилим вибором привели до влади – то режим НКВД, де розстрілювали без суду і слідства. Той хто був тепер в судах бачить що, звучать прямо у вигляді звинувачень від прокурорів слова “ВІН БУВ В АТО ТОМУ ВИНЕН!”

Такого не було НІКОЛИ!!! А тепер ті хто були проти Порошенка (чим підіграли чекістам) кажуть мені створюй свій батальйон ми приєднаємось! За крайніх кілька місяців я чула це більше десятка!!! разів! Знаєте що, це ваша проблема тепер більша ніж моя! Бо наслідки вибору, якого чекала росія, для мене не сюрприз! А ви репетували “раптом що – знімемо зеленого так як Януковича!” Знімайте!!! Ви вже всі терміни протупили! Усі червоні лінії зелені перейшли і обісцяли зверху! Знімайте! Хочу тепер на це подивитись! З браслєтом на ніжці! За який я теж дякую саме вам!!!

Вам визнати свою помилку буде ще складніше ніж зеленим зректись зеленого, то істоти без принципів. А ви ж герої йопт! Ви ж деякі воювали! Блін зло бере. А ви за свій вибір навіть кримінальними справами не відповісте. А якщо так то ще й іди вас витягуй. І я ж прийду! Обматюкаю з ніг до голови але прийду витягувать! Якщо сама буду не за гратами! Дякую! Дуже дякую! Ви зробили це разом! Я хочу бачити тепер вас НЕ ЛИШЕ НА МАРШАХ!!! Хто не вкурсі коли наступний суд над Ріфом чи Яною Дугарь ТОЙ Х¥ЙОВИЙ ДОБРОВОЛЕЦЬ!Моя повага україноботам, яким вистачило розуму розпізнати маніпуляцію, через яку і вас тепер нарекли порохоботами. Боротьба триває! Ідем на ризики!

Будемо вдячні за репост!

Маруся Звіробій

Скандальна Маруся Звiрoбiй: “В тому, що зараз твориться в нашій Україні — винен кожен, хто голосував проти Порошенка”