Бабуся nлаkала і nадала на k0лlна: в Харківській області 4-річна дuтина загuнула страшн0ю смертю

В одному з селищ Харківської області собака породи ротвейлер загриз 4-річну дитину у дворі будинку. Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції. “Поліцейські попередньо встановили, що днем ​​мешканка приватного будинку збиралася на прогулянку з онуком і залишила його на кілька хвилин без нагляду у дворі. У цей час пес породи ротвейлер вирвався з вольєра і напав на дитину”, – розповіли правоохоронці.

Відзначається, що на місце події прибула бригада медичної допомоги, однак дитину врятувати не вдалося. За словами рідних, 3-річну собаку сім’я придбала близько трьох місяців тому, за цей час агресивної поведінки ротвейлер не виявляв. Слідчими Красноградського відділу поліції відкрито кримінальне провадження по п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з позначкою “нещасний випадок”. В цей час поліцейські з’ясовують всі обставини трагедії.

Раніше повідомлялося, що в Вознесенську Миколаївської області собака породи ротвейлер, напала на 27-річну дівчину. Потерпілу госпіталізували, проте врятувати її не вдалося.

Источник: bbcccnn.org

Бабуся nлаkала і nадала на k0лlна: в Харківській області 4-річна дuтина загuнула страшн0ю смертю