Хвилину тому! В супермаркеті присутні відразу і неповірили своїм очам: Зеленський підійшов до жінки і вразив своїм вчинком

Президент України Володимир Зеленський під час робочого візиту до Донецької області відвідав продуктовий магазин.

Глава держави поспілкувався з українцями і зробив кілька фото. У магазині Зеленський придбав солодощі та каву. Українці були вражені простотою та легкістю поведінки глави деражви.

Пізніше пресслужба президента підтвердила, що Зеленський відвідував магазин, який розташований у Бахмуті.

“Купив кави та солодощів у Бахмуті на Донеччині. У поїздках треба підзаряджатися. А надто – усмішками наших щирих людей. На чому хочу особливо наголосити. Це дуже важливо, як на мене.

Зрозуміло, що я заїхав у першу продуктову крамницю, яку побачив. Без будь-якої попередньої підготовки. І знаєте що? Місцеві мешканці тут ходять у масках – без попереджень і нагадувань.

Практично всі. Тому що все прекрасно розуміють і бережуть себе. Знімали їх лише, щоб сфотографуватися. А так повсюди видно, що люди розуміють небезпеки, породжені коронавірусною пандемією. Це свідчить про велику відповідальність і соціальну культуру Донеччини.

Вдячний за це кожному українцю. І ще. Щойно зникає “політичне підґрунтя” для спекуляцій, одразу все стає на свої місця. Тому я спокійний за наше дуже доросле та зріле суспільство…”, – заявив глава держави.

Як відомо, у той день, Президент України Володимир Зеленський прибув на Донбас. Під час перебування в зоні проведення Операції об’єднаних сил у Донецькій області Глава держави поклав квіти до пам’ятника військовослужбовцям, добровольцям і волонтерам, загиблим у районі проведення ООС.

«Для мене велика честь бути тут на відкритті такого пам’ятника. Тут написані важливі, відверті героїчні наші українські слова: «Ми б’ємося за те, чому немає ціни в усьому світі, – за Батьківщину». У нас єдина Батьківщина. Вона одна у нас – Україна. І ми не можемо її втратити. І ніколи не втратимо. Навпаки – повернемо все додому», – заявив Президент, звертаючись до українських військових.

«Зараз, упродовж останніх десяти днів, у нас немає поранених, немає загиблих. І я вдячний перш за все вам, що ви бережете своїх побратимів. І це важливо. Важливо, що виконується режим тиші. Важливо, що завжди, якщо почуємо, що хтось хоче на нас колись де-небудь хоч трохи наступати, ви завжди дасте гідну відсіч», – наголосив Володимир Зеленський.

Крім того, Президент вручив державні нагороди українським захисникам, які несуть службу в зоні проведення ООС. За особисту мужність, виявлену під час бойових дій, та зразкове виконання військового обов’язку Володимир Зеленський нагородив військовослужбовців орденом «За мужність» ІІІ ступеня та медаллю «За військову службу Україні».

Хвилину тому! В супермаркеті присутні відразу і неповірили своїм очам: Зеленський підійшов до жінки і вразив своїм вчинком