Улюблениці мільйонів Валі більше немає: пішла з життя виконавиця хіта 90-х «Ягода-малина»

У віці 54 років померла радянська і російська співачка, виконавиця хітів  “Ягода-Малина”  і  “На теплоходе музыка играет”  Валентина Легкоступова.

У п’ятницю, 14 серпня, від наслідків травми голови померла співачка Валентина Легкоступова. Кілька днів тому, 11 серпня, вона поступила в лікарню у важкому стані з пробитою головою і набряком мозку. Кілька днів вона пролежала в комі на апараті ШВЛ.

Про смерть співачки повідомила на своїй сторінці в Instagram її дочка Аннетта. «Сьогодні о 15:30 нестало чудової світлої людини, найкращої в світі мами, доньки і бабусі. Світла пам’ять … », – написала вона.

Нагадаємо, Легкоступову в свідомості, але в синцях і з пробитою головою виявила Анетта (дочка від шлюбу з Олександром Григор’євим), після того, як довгий час не могла зв’язатися з матір’ю. Медики, що приїхали на виклик, забрали співачку і її третього чоловіка, Юрія Фірсова, в наркологію. Вже звідти жінку перевели в реанімацію, а чоловік втік з лікарні.

За словами чоловіка Валентина Легкоступова отримала травми по всьому тілу через те, що перебрала з алкоголем і втратила рівновагу.

Валентина Легкоступова відома, завдяки виконанню хітів 1980-х рр. в СРСР –  Ягода-Малина”  і  “На теплоходе музыка играет”

Валентина Легкоступова народилася 30 грудня 1965 року в Хабаровську. Свій перший концерт вона дала в 1985 році, в кінці 80-х займала призові місця на конкурсах молодих виконавців. Найбільшу популярність артистці принесла пісня «Ягода-малина», яка вперше прозвучала в новорічній програмі «Блакитний вогник» 1. січня 1987 року. У 2001 році Легкоступова отримала звання заслуженої артистки Росії.

Улюблениці мільйонів Валі більше немає: пішла з життя виконавиця хіта 90-х «Ягода-малина»