Зеленський з самого ранку чорніше хмари: Надгробок, квіти і невгамовна біль втрати

Президент Зеленський в ці дні відправився з робочим візитом на Дніпропетровщину. Зеленський відвідав Дніпро і своє рідне місто, де провів кілька важливих зустрічей. Під час робочої поїздки Володимир Зеленський відвідав місце, де п’ять років тому в результаті ДТП загинув відомий співак, телеведучий і продюсер Андрій Кузьменко.

Про це інформує Instagram-паблік zecoffee . Це фан-аккаунт Володимира Зеленського, який стежить за діяльністю глави держави.

У паблік зокрема сказано, що Зеленський, по дорозі в Кропивницький поклав квіти до пам’ятного хреста, встановленого на місці трагедії. Лідер музичного гурту «Скрябін» Андрій Кузьменко загинув в 2015 році в дорожньо-транспортній пригоді. Його автомобіль зіткнувся з вантажівкою біля села Лозуватка Криворізького району Дніпропетровської області.

Не так давно, 17 серпня 2020 року президент України підписав указ про присвоєння Андрію Кузьменко звання Героя України. Про нагороду оголосили з офіційних джерел і підкреслили, що Андрій Кузьма зробив величезний внесок у формування музичної культури України.

Нагадаємо, Хейтер накинулися і стали висловлювати негативну думку про нагородження Кузьми. Мама Скрябіна попросила всіх, кому присуджене звання «не дає дихати», не заздрити, а виховувати своїх дітей «без злоби і заздрості до ближнього», щоб поганий приклад не позначилася на їхніх долях.

Зеленський з самого ранку чорніше хмари: Надгробок, квіти і невгамовна біль втрати