Чесний президент це наше спільне досягнення за багато років і ось чому. думка блогера

Друзі, Володимир Зеленський оприлюднив свою декларацію про доходи за 2019 рік.

І тепер я з упевненістю можу сказати, що Володимир Олександрович перший президент за всю історію нашої держави, який заробляє на життя виключно власним розумом і власною Головою.

У нього немає заводів, немає газет і пароплавів. Всі його доходи за 2019 рік, складаються з роялті, продажу компаній і здачі в оренду Квартір.Так живе переважна більшість чесних українських Підприємців.

А найголовніше полягає в тому, що Зеленський НІКОЛИ не брав участі в приватизації державного майна, НІКОЛИ не брав участі в різних митних схемах дерибану або інших способах збагачення, до яких так звикли наші Чиновники.

Свої компанії, вступаючи на посаду президента, він продав, а не помістив в сліпий траст до Ротшильдам. Він залишився власником торгових марок, які створив і капіталізував виключно власним талантом і власним Працею.

Ще у президента є житло в Ялті, придбане до Війни. Зараз взагалі невідомо, що з Ним. Ні користуватися, ні продати його Неможливо. Фактично, Зеленський — президент, на якого не вдасться тиснути з яких-небудь комерційними Інтересами.

Він не має ні мотиву, ні тим більше бажання, використовувати своє службове становище для власного Обогащенія.І саме за це, я віддав йому свій Голос.

Автор Михаил Шнайдер

Чесний президент це наше спільне досягнення за багато років і ось чому. думка блогера