Боже, який же встид!!! Ввечері Президента Зеленського помітили в дуже незвичному місці, Глава держави завітав у …

Володимир Зеленський ознайомився з діяльністю весільного салону і обурив українців

У межах робочої поїздки до Рівненської області Президент України Володимир Зеленський ознайомився з діяльністю сімейного підприємства, яке займається пошиттям високоякісних ексклюзивних весільних суконь.

Про це повідомляється на сайті Офісу Президента Україні.

Продукцію експортують у понад 20 країн світу, передусім до країн ЄС. За кордоном продаж продукції відбувався шляхом участі у виставках у Мілані, Нью-Йорку, Лондоні, Барселоні, Варшаві, Дюссельдорфі, Ессені, Атланті.

“У більш як 20 країн ми експортуємо зараз. Маємо до тисячі клієнтів. Переважно Європа. Найважче було для нас перейти цей бар’єр, що вони нас бояться, – пояснив директор підприємства Андрій Мединський. – 90% продукції на ринку шиють у Китаї. Виявляється, наша продукція краща. Крім того, дешевша. Разом з нашими колегами ми це діло підіймаємо”.

Власники виробництва розповіли, що наразі впроваджуються сучасні системи автоматизації. Проводиться реорганізація, збільшуються виробничі площі – до 5 тис. кв. м. На фірмі працюють 120 осіб. Тут також створений центр з підготовки кадрів. Попри пандемію, підприємство готове збільшити чисельність працівників на 100 осіб та подвоїти їхню кількість у наступному році.

“Найцінніше, що у нас є, – це наш колектив. Це основний ресурс”, – наголосив директор підприємства.

Президент відзначив рівень середньої заробітної плати на підприємстві. Це – майже 12 тис. грн. Також Володимир Зеленський позитивно оцінив швидкість опанування нового фаху з допомогою центру підготовки кадрів – протягом шести місяців.

https://www.facebook.com/president.gov.ua/posts/2148339351977587&locale=nl_NL&sdk=joey&width=552

Не дивно, що така подія викликала шквал коментарів під постом: 

“І як весільні сукні, пане президенте? Дуже нагальна справа. Події на Луганщині хай почекають, треба ж сукні оцінити.”

“Президент країни, в якій йде війна, палає ціла область і 4 тис захворівших на добу, інспектує мости та весільні сукні. Ну норм, чо.”

“Схід палає. Люди без домівок, без майна, є загиблі, військові без бліндажів. Літак впав, загинули молоді хлопці, згоріли. Хто винен, невідомо. Ковід лютує. Президент дивиться сукні. Нас врятує тільки ІМПІЧМЕНТ!!! Це не президент, це дешева надувна лялька.”

“Бенкет під час чуми – це про нашого горе-гаранта. Їздить, дивиться, відосікі, фоточки … а в цей час все більше корупція, скандали, пожежі, а ще війна … А він немов в іншій реальності. Він влаштував собі кіно про царювання. Немає гірше слуги, що став паном …”

Боже, який же встид!!! Ввечері Президента Зеленського помітили в дуже незвичному місці, Глава держави завітав у …