Трампа в люксовій палаті лікуватимуть від COVID-19 експериментальним препаратом. Фото та відео

Президента США Дональда Трампа, у якого раніше підтвердився коронавірус, за рекомендацією лікаря відправили в медичний центр Уолтера Ріда, штат Меріленд.

Там він буде залишатися і працювати протягом наступних кількох днів «через зайву обережність», передає CBS News (щоб подивитися фото і відео, доскрольте до кінця сторінки).

Пресслужба Білого дому показала свіжі фотографії президента, який йде до гвинтокрила і махає репортерам. За словами присутніх журналістів, він йшов нормально й без проблем.

За словами лікаря президента, йому вирішили розпочати терапію Ремдесивіром. Трампу наразі не потрібен додатковий кисень.

«Президент, як і раніше, стомлений, але перебуває в піднесеному настрої. Йому ввели вісім грамів коктейлю поліклональних антитіл компанії Regeneron, президент переніс введення препарату без будь-яких проблем. Крім цього, Трамп приймає комплекс вітамінів, зокрема цинк, вітамін D, а також такі препарати, як фамотидин, мелатонін і аспірин» – сказав лікар Трампа Шон Конлі.

Опонент Трампа на майбутніх президентських виборах у США Джо Байден оголосив «перемир’я» після того, як стало відомо про хворобу чинного глави держави, передає PBS. Кандидат від демократів і колишній віцепрезидент прибрав з ефіру всю свою негативну рекламу з нападами на Трампа. Водночас позитивну рекламу продовжать показувати по телебаченню.

За інформацією видання Politico, керівник передвиборчого штабу Трампа 42-річний Білл Степієн заразився коронавірусом. Захворювання діагностували в п’ятницю. У нього слабкі симптоми, як за грипу.

Чим лікуватимуть Трампа

Президента США від коронавірусу мають намір лікувати експериментальним препаратом REGN-COV2, який раніше був випробуваний на сотнях хворих у Великобританії.

Як повідомив професор Оксфордського університету Пітер Хорб, якого цитує The Guardian, REGN-COV2 входить до найбільш багатообіцяльних ліків від коронавірусу.

Хорб зазначив, що розроблений американською біотехнологічною компанією Regeneron Pharmaceuticals препарат забезпечує пацієнту захист на період від чотирьох до шести тижнів. Він зазначає, що REGN-COV2 показав себе як дуже ефективний препарат для пацієнтів у віці. Трампу, як відомо, в червні виповнилося 74 роки.

Люксова палата для Трампа

У медичному центрі Уолтера Ріда Трампа лікуватимуть у палаті класу люкс, яка має кілька кімнат. Номер обладнано «захисними пристроями і засобами зв’язку».

У своїй палаті президент США буде не тільки лікуватися, але і проводити всю необхідну роботу. Як відомо, Трамп на час хвороби не передав свої повноваженням віцепрезиденту.

Трампа в люксовій палаті лікуватимуть від COVID-19 експериментальним препаратом. Фото та відео