В центрі Києва підлітки заспівали гімн РФії! Розплата не забарилася (ВІДЕО)

В центрі Києва дівчата вирішили заспівати гімн окупанта, в цей час хлопець знімав їх на камеру.

Недалеко від стадіону “Олімпійський” помітили двох дівчат, які стояли і співали гімн Росії, а їхній спів знімав на камеру хлопець.

Це сталося ввечері 13 жовтня. Як повідомляється на сторінці Київ Оперативний у Facebook, це тріо не соромилося і щосили співали гімн країни-окупанта.

Після цього до цих підлітків підійшов небайдужий українець міцної статури, він добряче поплескав “оператора” по пиці та дохідливо пояснив дівчатам , що такі дії неприпустимі.

“Сьогодні, в центрі Києва, біля Олімпійського стадіону, був ось такий дуже дивний двіж – дві дівчини співали гімн Росії. Через кілька хвилин до них підійшов чоловік і популярно пояснив що до чого”, – сказано в повідомленні на сторінці.

В коментарях українці підтримали хлопця і написали, що він все правильно зробив. Це неприпустимі дії з боку дівчат.

“Дякую невідомому герою, кожен русофіл повинен відгрібати по щам.

Хлопцеві респект! Мало дав!!!

Який молодець, шкода мало дав, шкодую що поруч мене не було.

Ще й співають в такому місці, де наші захисники прогулюються в інвалідних візках без рук та ніг….якщо хто не знає, то це територія військового шпиталю.

Який це треба мати цинізм і ідиотизм, і неповагу до оточуючих, щоб таку хр*нь учудити в госпіталі МО.” – коментують українці.

Сегодня, в центре Киева, возле Олимпийского стадиона, был вот такой очень странный движ — две девушки пели гимн России🤦‍♂️Спустя несколько минут к ним подошел мужчина и популярно объяснил что к чему.

Gepostet von Киев Оперативный am Dienstag, 13. Oktober 2020

Джерело

В центрі Києва підлітки заспівали гімн РФії! Розплата не забарилася (ВІДЕО)