В транспорті стало зовсім небезпечно… То в поїзді жінку ґвалtують на очах маленького сина…. то посеред білого дня — зупинку проїхать не можна… цілою, та неушкодженою… — киянка (ФОТО)

В який дивний час ми живемо….. сьогодні проїхала в метро…. між станцією Почайна то Оболонь (18.15-18-20) двоє молодиків на підпитку — зчинили бійку у вагоні метрополітену… я випадкова постраждала….  мені випадково «влетіло» кулак та тіло нападника в ліве око, збило контактну лінзу… зламало парасольку мого сина (яку взяла на випадок дощу).

У Вагоні, поки били два молодика постраждалого хлопця (якого провокували нещадно, і почали бити, ніхто із чоловіків не заступився і навіть не відреагував…. коли випадково влучили в мене — я сиділа за 1.5 метра від «епіцентру бійки» , на моє прохання викликати поліцію, бо я нічого не бачила … (певно або короткочасна втрата свідомості, або спазм мязів ока на забій… вийшовши на станції Оболонь, ми (я і ще один потерпілий) чекали хвилин 10 на місцеву поліцію метрополітену…..

нападники вийшли в бік «Метрополісу» і пішки втекли у напрямку до Почайної….

я, як свідок і потерпіла звернулись до поліцейського відділку метрополітену….

Перший раз в житті складала протокол…. відповідаючи на запитання : «Судимість» — «ніколи не було у всьому роду» ….

«Освіта» — «Вища» . ……

Вам погано? Швидку викликати???. …..

Я сама лікар…… я сама звикла надавати допомогу….. знайдіть хуліганів і покарайте…. щоб таких більше випадків не було…. щоб більше ніхто не постраждав… тим більше випадково….

Парасольку куплю нову… синяк- використаю свій метод Кінезіотейпування, Тейпы завжди «спасали» моїх пацієнтів… видно прийшла пора випробувати чудодійну силу і на собі…..

коли поліцейський метрополітену провів мене до виходу із метро…. в пішохідному переході продавали 2 бабусі Букетики із хризантем…. і поліцейський так розсердившись — почав пояснювати, що його не було на пероні метрополітену тому, що Він — «ганяв» бабусь з квітами…. тому не затримав нападників… (які чекали 7 хвилин) я пробувала їх затримати…..

Зупинившись, я запитала у правоохоронця:

«Ви насправді вважаєте, що бабусі з 2 букетиками хризантем — це загроза людству?????? В той час коли я і ще один потерпілий потребували вашої допомоги?????» Жах!!!!! І Він дивлячись в моє набрякаюче обличчя від забою — так Бабуся з букетиком квітів — перешкоджає евакуації з метро……..???!!!!!

Лінзу замовила нову…. відкладу прийом пацієнтів (не чітко бачу- 7 ) …. лікую рани….

цей випадок не просто так… я не подарую цього покидькам… я почну своє розслідування…. (на поліцію надії мало).

В транспорті стало зовсім небезпечно…. то в поїзді жінку ґвалтують на очах маленького сина…. то посеред білого дня — зупинку проїхать не можна… цілою, та неушкодженою ….

Будьте здорові…. і бережіть себе…

Оксана Лищук

В транспорті стало зовсім небезпечно… То в поїзді жінку ґвалtують на очах маленького сина…. то посеред білого дня — зупинку проїхать не можна… цілою, та неушкодженою… — киянка (ФОТО)