“Клоун є клоун!” Зірка студії “Квартал 95” Євген Кошовий в прямому ефірі Осадчій твердо заявив, що його донька Варвара буде…

Зірка студії “Квартал 95” Євген Кошовий поділився неприємною історією.

Так, його 12-річна донька Варвара стала жертвою булінгу. Як розповів гуморист у програмі “Світське життя“, щойно діти в школі дізнаються, хто тато дівчинки, починають її ображати. Зокрема, хейтери кажуть, що її тато – клоун.

Євген зізнався, що не відчуває жодної краплі провини стосовно цього. 

“Я не почуваюся винним. Я думаю, що дитина розповіла просто про те, що є якась заздрість. Тягнеться дуже довго. Перший раз – коли вона прийшла на “Голос.Діти”, коли прийшла на “Розсміши коміка”, потім коли вдруге вона прийшла і дійшла до суперфіналу “Голосу”. Ясна річ, що називають клоуном і все таке… Ну, клоун є клоун “ – поділився артист.

Гуморист додав, що через неприємності не збирається перевозити Варвару на навчання за кордон. 

“Я хочу, щоб моя дитина вчилася в Україні. Хочу, щоб і Сіма вчилася в Україні, вона до першого класу піде наступного року. Сподіваюся, що прийматимуть 2021 року до першого класу. Хочу, щоб мої діти навчалися тут, щоб представляли Україну, хто що б не казав, який псевдопатріотизм не приписував, ні, друзі, ні…” – заявив Кошовий. (Дивитися відео з 11:00)

“Клоун є клоун!” Зірка студії “Квартал 95” Євген Кошовий в прямому ефірі Осадчій твердо заявив, що його донька Варвара буде…