Тeрмiнoв0! Вони – pвyтьcя до Зеленського, новий Майдан: прямо до палати. Президент втече

Поки Зеленський лікується від ковіду, Порошенко зробив шокуюче: анонсував рух по «порятунку європейського майбутнього».

Так званий «Рух опору капітуляції», який ніби-то спонсорується Порошенком закликає всіх вийти 21 листопада на майдан і відзначити сьому річницю Революції гідності.

Про це повідомляє телеграм канал “Зрада чи перемога”.

Головний лозунг акції – «Зеленський наближає капітуляцію».

Активісти мають намір блокувати ОП, а також поїхати до будинку Зеленського.

«Поросята» звинувачують Зеленського в тому, що він хоче здійснити конституційний переворот і узурпувати владу, просуває капітуляцію, прикриваючись «планом Кравчука», і бореться з пандемією коронавіруса шляхом знищення малого бізнесу”, – пише телграм канал.

Цікаво, що на це скаже сам глава держави, особливо, у такий складний для нього так країни період.

А ось що пишуть самі організатори Акції. Подаємо в оригіналі.

21 листопада – 7 річниця початку Революції Гідності. Але нам уже не до святкових віч, “червоних ліній” та полум’яних промов.Час діяти, адже:

  • Зеленський краде у нас європейське майбутнє. Роботу НАЗК і НАБУ досі не розблоковано через бездіяльність його монобільшості. 16 грудня ми можемо втратити безвіз та інші здобутки європейської інтеграції.
  • Зеленський хоче здійснити конституційний переворот і узурпувати владу.
  • Зеленський покриває репресії проти патріотів.
  • Зеленський просуває капітуляцію, прикриваючись “планом Кравчука”.
  • Зеленський допомагає російській агентурі посилювати свої позиції у владі.

“Тому закликаємо всіх 21 листопада о 14-й зібратися на Європейській площі, звідки ми їдемо до Феофанії, де Зеленський з ВІП-палати записує свої відосікі.

Якщо президент до того моменту звідти втече – поїдемо шукати його додому, на дачу, під ОП, якщо поїде в іншу область – наші активісти знайдуть його і там.

Прохання приїжджати на акцію на авто, брати людей, які не мають своїх транспортних засобів, брати шини та шматки асфальту: ми повернемо президенту те, що він підсунув нам замість ліків та апаратів ШВЛ, – гнівно пишуть організатор акції.

У свою чергу, варто відзначити, що фракція “Слуга народу” готова попросити Президента України Володимира Зеленського про ініціювання позачергового засідання ВР для розгляду законопроектів щодо КСУ. Про це на Погоджувальній раді заявив голова партії Олександр Корнієнко.

“Щодо законопроектів щодо КСУ і так далі. Якщо ми завтра не встигаємо до якихось із них дійти, то формат робочої групи теж можливий. Але треба розуміти, що час спливає, а вирішувати питання повернення декларування теж треба. Можливо при підготовці і активній роботі цієї робочої групи у нас є потенціал на позачергове засідання ініційоване, наприклад, Президентом. Ми до нього звернемося, як навесні це робили. Наприклад одне засідання тільки щодо цих законопроектів, тоді його можна швидко провести”, – сказав Корнієнко.

За матеріалами

Тeрмiнoв0! Вони – pвyтьcя до Зеленського, новий Майдан: прямо до палати. Президент втече