“Невже ви не розумієте, що українська мова провокує конфлікти”, – Єгорова своєю новою заявою спричинила черговий скандал (ВІДЕО)

Телеведуча Сніжана Єгорова, яка негативно ставиться до української мови, війни на сході України та Революції Гідності, зробила чергову скандальну заяву. Єгорова заявила: не можна змушувати людей розмовляти українською, адже це призводить до конфліктів у суспільстві.

Про це вона заявила в ефірі телеканалу “Наш”, пише “Цинічний Львів”.

“Те, що українська мова – це державна мова – прекрасно, але свого часу, коли приймався цей закон, один із суддів Конституційного суду, суддя Мартиненко, висловив офіційно свою окрему думку, де він сказав, що проникнення української мови в будь-які сфери суспільного існування так чи інакше призведе до цих конфліктів, які ми сьогодні маємо”, – сказала Сніжанна Єгорова.

Також Єгорова розповіла, що зараз на всіх телеефірах принципово розмовляє лише російською, бо не можна змушувати людину говорити не рідною для неї мовою.

“Я – яскравий приклад того, як сила дії дорівнює сили протидії. Будучи абсолютно лояльною, професійною людиною, яка ідеально володіє україснькою мовою і працює в професійному середовищі винятково як україномовна складова будь-якого проекту, зараз я принципово говорю на всіх ефірах тільки російською. Тому що мова – це те, як дихає людина. Ти не можеш перевчити людину дихати по-іншому. Хто народився і розмовляв угорською – все одно людина буде думати угорською. Хто народився і мати говорила з ним українською – буде думати українською”, – впевнена телеведуча.

Також, як вважає Єгорова, що російська мова є надбанням українців:

“Російська мова – це надбання українського народу і це треба визнати як факт”, – заявила скандальна ведуча.

“Невже ви не розумієте, що українська мова провокує конфлікти”, – Єгорова своєю новою заявою спричинила черговий скандал (ВІДЕО)