Новонароджена принцеса бореться за життя, потрібна операція на мозку: “Врятуйте Анічку, заради всього святого!”

Новонародженій українці, яка народилася з тяжким недугом потрібна термінова допомога, аби отримати шанс на повноцінне життя.

Про це повідомили у спільноті “Всеукраїнська благодійна організація “Мама і немовля” у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що новонародженій українці, яка народилася зі складним діагнозами спіна біфіда Арнольда-Кіарі попереково-крижового відділу хребта та прогресуюче внутрішня гідроцефалія, потрібна допомога.

Фото зі сторінки: Всеукраїнська благодійна організація Мама і немовля

“У першу добу Анічку прооперували зі спіно біфідою, зараз за життєвими показниками критичний стан гідроцефалії. Необхідна нейрохірургічна операція на головному мозку. Вартість витратних матеріалів на яку 30 000 грн!”, – сказано у повідомленні.

Через лікування доньки наразі родина матеріально виснажена і не має коштів аби далі продовжувати її лікування. Продовження лікування зараз – це шанс для повноцінного дитинства і того, що розвиватиметься дівчинка нормально.

Результати таких операцій є, і вони реально вражають! Наші крихітки вже бігають самі й прекрасно розвиваються, і радують нас своїми успіхами! Потрібно зовсім небагато – вчасно допомогти організму, для цього потрібна операція!”, – сказано у повідомленні.

Новонароджена принцеса бореться за життя, потрібна операція на мозку: “Врятуйте Анічку, заради всього святого!”