Вeрх цuнiзмy! Вчuнoк мeрa Кuєвa Вiтaлiя Клuчкo пpямo нa пoхoрoнi Кeрнeсa шoкyвaв вcю крaїнy, він підійшов, взяв і ..

Мер Києва Віталій Кличко, який приїхав до Харкова попрощатися з померлим градоначальником Геннадієм Кернесом, зробив селфі з прихильницею. Сталося це у фойє театру опери та балету імені Лисенка, де проходила церемонія прощання.

Відповідний знімок публікує “Думська” в середу, 23 грудня.

На фото Віталій Кличко робить селфі з дівчиною в будівлі ХАТОБу під час того, як інші харків’яни проводжають в останню путь Кернеса.

Ймовірно, дівчина була прихильницею Кличка, раз попросила його сфотографуватися. При цьому, незважаючи на недоречність такого дійства під час траурних заходів, мер Києва не відмовив їй.

“Як ми і говорили, Кличко продовжує несамовито піарити результати опитувань, в яких він – поруч із Зеленським по рівню довіри.

Але цей пост, насправді, про інше. Сьогодні в коментарях прочитали від одного з нашого підписників тезу на кшталт “після того, як Кличко приїхав на похорон Кернеса, я його заповажав”.

Друзі, явка на сьогоднішніх похоронах НЕ була тестом на адекватність. А ось неявка – якраз була.

А що стосується Кличка, то крім скроневої його сьогоднішньої “джинси” (витрачено близько 50 тис гривень, не менше) – ось вам його фото на церемонії прощання з Кернесом. селфі, чому ні, дуже доречно 🤦♂️

Він туди не для того, щоб вшанувати пам’ять померлого мера приїхав. А за фоточками і цифрами до рейтингу на вибори президента. Просимо не забувати “, – коментує те, що відбувається” Клименко-Тайм “.

Нагадаємо, 23 грудня, в Харкові попрощалися з мером Геннадієм Кернесом. Він помер в берлінській клініці “Шаріте” після ускладнень від коронавірусу у віці 61 року.

Під час церемонії поховання мера Харкова Геннадія Кернеса невідомі запустили феєрверк.

Відповідне відео виклали в місцевих Telegram-каналах. Похорон проходив на другому міському кладовищі на вулиці Пушкінській.

Судячи з кадрів, прозвучало кілька залпів. Люди, які були присутні на церемонії, під час салюту озиралися на всі боки, намагаючись зрозуміти, де влаштували салют.

За попередньою інформацією “Суспільного”, феєрверк запускали в районі станції метро “Київська”.

Керівник ГУ Національної поліції України в Харківській області Андрій Рубель повідомив виданню, що правоохоронці з’ясовують, хто організував феєрверк.

Вeрх цuнiзмy! Вчuнoк мeрa Кuєвa Вiтaлiя Клuчкo пpямo нa пoхoрoнi Кeрнeсa шoкyвaв вcю крaїнy, він підійшов, взяв і ..