Батьки глави “Укрпошти” Смілянського живуть в США, але підтримують Росію. А син “косить” мільйони в Україні

При цьому їх син Ігор Смілянський, будучи головою державного акціонерного товариства України, отримує в рік 22,8 мільйона гривень зарплати, за ці ж гроші він і забезпечує свого батька і матір.

Поки Україна веде війну за свою територіальну цілісність і захищається від агресії з боку Росії, серед деяких українських політичних діячів і публічних чиновників продовжує процвітати політика подвійних стандартів.

Так, блогер Михайло Голуб виклав на своїй сторінці в “Твіттері” скріншот зі сторінки батька голови “Укрпошти” Ігоря Смілянського, який живе в США, але підтримує “русскій мір”, публікуючи на сторінці фото з пропагандистської акції “Безсмертний полк”.

“Батьки Ігоря Смілянського, директора” Укрпошти “за 22,8 млн грн на рік з нашої кишені – справжні патріоти Росії, хоча живуть в США”, – пише блогер на своїй сторінці.

Смілянського вже назвав “пройдисвітом і шахраєм” колишній міністр соціальної політики України Андрій Рева. Зокрема, останній уточнював, що Смілянський пограбував Пенсійний фонд України на 900 мільйонів гривень. Наостанок він обізвав главу “Укрпошти” “мерзотою” і “зеленим псом”, на що Смілянський у відповідь назвав Реву “випускником школи КДБ СРСР”. “Він ще ходить і на проросійських каналах розповідає, який він молодець. Ну не треш. Раз вже в мене така зарплата, так і бути: візьму на себе витрати, показати, на які бабки він живе”, – написав Смілянський.

Джерело

Батьки глави “Укрпошти” Смілянського живуть в США, але підтримують Росію. А син “косить” мільйони в Україні