Рaнкoвa нoвuнa cкoлuхнyлa крaїнy! Жyрнaлiстu oпрuлюднuлu рoзмoвy Пoрoшeнкa: «Нaвiщo сoлдaтaм брoнeжuлeтu, вoнu і тaк пoмрyть» Відео

Генеральна прокуратура розсекретила страшні відеозапису, які підтверджують одне з найбільш огидних військових злочинів членів смердючого режиму Порошенко.

Мерзотники чудово усвідомлювали, що купують для армії браковані бронежилети під час запеклої фази війни на Донбасі.

Мало того, коли Порошенко заносили в кабінет чорні сумки «Адідас» забиті грошима, мерзотник прекрасно знав, що ці гроші вкрадені згодом покупки бракованих бронежилетів для солдатів ВСУ.

Фейкові Генерали сміялися в кабінеті Порошенко і заявляли, що навіщо солдатам бронежилети, адже вони і так помруть. га-га-га …

Ці моменти зафіксовані слідством.

Про це повідомляє сьогодні  «Цензор.НЕТ » з посиланням на  прес-службу  ГПУ в Facebook.

Так, в ГПУ розповіли про 7 фактах з історії про закупівлю неякісних бронежилетів для ЗСУ за версією слідства.

Факт перший . У 2017 році начальник головного управління розвитку і супроводу матеріального забезпечення Міністерства оборони України підписав з ТОВ «Наукове виробниче підприємство« ТЕМП-3000 »угоду про передачу майнових прав на технічні умови на бронежилети« Корсар М3 »Міністерству (тобто Міністерство мало можливість змінювати технічні умови під конкретні потреби армії). Уже в 2018 році на усну вказівку одного із заступників Міністра оборони без вивчення потреб армії вирішили закупити 20 тис. Бронежилетів для потреб ЗСУ за спрощеною процедурою. Технічні умови на бронежилети були з 2003 року і передбачали балістичну захист для ведення бойових дій в умовах теплої бездощові погоди, використання цих бронежилетів в умовах дощової погоди не передбачалося.

бронежилети

Факт другий. Однак при замовленні в тендерній документації та договорі з постачальником підозрювані відзначили бронежилети моделі зі зміненою назвою «Корсар м3с», які взагалі не відчували і які не стояли на озброєнні у ЗСУ. При поставці бронежилетів посадові особи взяли чотири партії бронежилетів без випробувань і не доповіли Міністру оборони про ситуацію, коли дізналися про недоліки в бронежилетах. Про недоліки поставленого захисного спорядження 23 квітня 2019 року начальник відділу говорить своєму керівнику – начальнику головного управління розвитку і супроводу матеріального забезпечення Міноборони. Також вони кажуть, що публікації в ЗМІ та мережі Інтернет (в тому числі повідомлення Олександра Довгого) з критикою поставлених бронежилетів правдиві. Тобто підозрювані обізнані, що мова йде саме про ці бронежилетах і їх недоліки

Факт третій  Чиновники Міністерства оборони України вирішили негласно випробувати бронежилети «Корсар 3мс», коли інформація про їх неналежну якість почала поширюватися. Це випробування неофіційно провели 24 квітня 2019 року в Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського і виявили, що при дощуванні бронежилети пробиваються.

Факт четвертий  Підозрювані особи за день до прес-конференції, 23 квітня 2019 року, обговорювали, як вони будуть пояснювати громадськості інформацію про те, що бронежилети неякісні. На даний момент для потреб ЗСУ вже було прийнято 4 тис. Бронежилетів «Корсар м3с» і підозрювані усвідомлювали недоліки бронежилетів і небезпека їх використання військовими.

Факт п’ятий  7 червня 2019 року засновник ТОВ «Наукове виробниче підприємство« ТЕМП-3000 »прийшов привітати підозрюваного начальника головного управління з присвоєнням чергового військового звання генерал-майора. Торкаючись проблеми бронежилетів, він зазначає, що обробить інші бронежилети, які залишилося поставити, водовідштовхувальним розчином. Це свідчить, що він знав про недоліки бронежилетів і спробі виправити ситуацію. Це ймовірно і було зроблено, оскільки бронежилети з решти партій при дослідженні з методом дощування не пробиває, однак при їх подальшому замочуванні у воді на нетривалий час під час випробувань створювалися наскрізні проходження. На даний момент в ЗСУ було вже поставлено 9 тис. Бронежилетів.

Факт шостий  Судова балістична експертиза від 30 жовтня 2019 року встановила, що при дощуванні поставлені бронежилети «Корсар м3с» (11 тис. Штук) не витримують заявленої балістичної стійкості бронежилета 4 класу і правоохоронні органи прийняли рішення про затримання і повідомленні про підозри причетним до цієї закупівлі.

Факт сьомий  5 листопада 2019 року повідомлено про підозру п’яти посадових осіб Міністерства оборони України в бездіяльності військової влади, скоєної групою осіб за попередньою змовою, а через два тижні повідомили про підозру у вчиненні шахрайства засновнику ТОВ «Наукове виробниче підприємство« ТЕМП-3000 ». Тривають слідчі дії.

Ось така мразь правила України все 5 років. Через таких кривавих мразь загинуло десятки тисяч людей і війні не видно кінець ..

Обов’язково поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах. Країна зобов’язана знати правду!

Источник: bbc-ccnn.com

Рaнкoвa нoвuнa cкoлuхнyлa крaїнy! Жyрнaлiстu oпрuлюднuлu рoзмoвy Пoрoшeнкa: «Нaвiщo сoлдaтaм брoнeжuлeтu, вoнu і тaк пoмрyть» Відео