Bнoчі Зеленському eкcтрeнo викликали лiкaрiв: здaв експрес-тест і відмовляється з будь-ким спілкуватися. Щo з президентом

Українська влада вживає жорстких карантинних заходів, щоб не допустити поширення COVID-19 на території країни. З 17 березня закриті всі заклади громадського харчування, торгово-розважальні центри і всі магазини, крім продуктових і аптек.

 У Києві, Харкові та Дніпрі призупинено рух метрополітену. З 18 березня “Укрзалізниця” оголосила про призупинення руху поїздів. 

В Україні на вечір 18 березня було офіційно підтверджено 16 випадків зараження COVID-19. Не уникнув захворювання і один народний депутат. Сергій Шахов, член депутатської групи «Довіра» поділився, що лікарі лабораторно підтвердили, що він інфікований коронавірусів. Ця новина переполохала не тільки парламентаріїв, які тут же виявили бажання перевірити наявність у них інфекції, але і самого президента. Як пише телеграм-канал Леґітимний, посилаючись на власні джерела, Президент Зеленський здавав аналізи на коронавірус. Аналізи показали негативний результат. 

Як зазначається, президент регулярно буде проходити цю процедуру з метою безпеки. 

Президент в даний момент звів всі контакти до мінімуму, комуніціруя тільки з “найближчим” оточенням. Ці запобіжні заходи вжито заради блага всієї країни. 

Джерела зазначають, що останнім часом він все частіше ночує в Офісі президента. Можливо, Зеленський хоче убезпечити своїх дітей від екоронавіруса, тому що йому доводиться контактувати з людьми з ОП. 

Також ми писали, що глава українського парламенту Дмитро Разумков пройде тест на коронавірус після виявлення недуги у нардепа Ради Сергія Шахова . Президент Володимир Зеленський заявив, що швидкий тест на коронавірус пройдуть всі депутати, які контактували з Шаховим. Глава країни зазначив, що вже встановлено весь перелік осіб, з якими нардеп контактував.

Раніше писали , що в інфекційну лікарню міста екстрено госпіталізували літню мешканку Херсона. У 64-річної пенсіонерки підозрюють коронавірус, однак результатів тесту ще не було. Повідомляється, що жінка в кінці лютого відвідувала Італію.

Bнoчі Зеленському eкcтрeнo викликали лiкaрiв: здaв експрес-тест і відмовляється з будь-ким спілкуватися. Щo з президентом