У прямому ефірі! Депутатка визнала це – такого ніхто не чекав. Це маразм – просто у всіх на очах. Країна гуде

У минулому депутат від “Слуги народу”, а зараз від групи “За майбутнє” Анна Скороход вважає георгіївську стрічку символом перемоги і, відповідно, безпідставною заборону на її використання в Україні.

Народний депутат від групи “За майбутнє” Анна Скороход також не розуміє, чому в країні заборонена георгіївська стрічка, – заявила нардеп в ефірі телеканалу “НАШ”.

“Ми повинні шанувати історію, у кожного своя історія. У мене прадід дійшов до Берліна. Для нього георгіївська стрічка – це був символ перемоги. Чому мені якийсь недалекий чоловік повинен розповідати, що це символ зла? Чому історія людей робиться нікчемною?” , – нарікає нардеп.

За словами Скороход ми все рушимо, всі забороняємо, але при цьому те, що було побудовано за часів СРСР до цих пір здаємо на металобрухт. І при цьому заробляємо на цьому гроші.

Боротьбу з комунізмом і з Радянським союзом вона назвала маразмом і хворобою частини суспільства. Депутат пов’язує це з попередньою владою. За її словами, якби не було рішення про заборону комуністичної символіки на державному рівні, то нічого б цього не було [на ефірі обговорювали затримання людини у Львові в шапці з радянською символікою].

Нагадаємо, що Анну Скороход вивели з фракції “Слуга народу” 15 листопада 2019 на закритому засіданні. Пізніше, 3 грудня того ж року, глава ВРУ Дмитро Разумков офіційно оголосив про вихід зі складу “Слуги народу” нардепів Анни Скороход, Антона Полякова та Романа Іванісова. Такому гучному виключенню з СН зрадів і президент Володимир Зеленський, заявивши, що мовляв, пишається тим, що “очищення триває”.

Джерело

У прямому ефірі! Депутатка визнала це – такого ніхто не чекав. Це маразм – просто у всіх на очах. Країна гуде