Через величезну живота 24-річна дівчина здавалася вагітною. Правда виявилася набагато страшні…

Близько півроку тому в одну з лікарень міста Мехіко надійшла моторошно виглядає 24-річна дівчина. Лікарі, які оглядали пацієнтку, спочатку порахували її вагітної, настільки випирають живіт бідолахи.

Однак сама хвора заперечувала цей факт. Дівчина розповіла, що ще зовсім недавно була досить повною. Вирішивши виправити становище, вона сіла на дієту і зайнялася спортом.

Але живіт її відмовився зменшуватися, а, навпаки, почав дуже швидко зростати. Попереджаю одразу: це видовище не для людей зі слабкими нервами!

Вирішивши остаточно дізнатися, чи не вагітна пацієнтка, медики призначили їй крім інших обстежень УЗД. Отримані лікарями результати змусили їх терміново готуватися до операції!

Як з’ясувалося, причиною страждань бідолахи була величезна пухлина яєчника.

Видалити її потрібно було якомога швидше.

Швидко збільшується в розмірах новоутворення сильно тиснуло на внутрішні органи дівчини. Коли вона надійшла до лікарні, то вже навіть не могла нормально ходити!

Через кожні кілька кроків пацієнтка була змушена зупинятися, щоб впоратися із задишкою. Не дивно, враховуючи, яка маса напирала на її легені!

Усередині жахливого освіти міг перебувати цілий океан отруйних рідин, так що фахівці вирішили видаляти її повністю.

Медикам стояла надзвичайно нелегка робітка …

Ерік Хенсон Віана, лікар, який керував операцією, зізнався, що про пухлини такого розміру він раніше тільки чув. Пізніше виявилося, що величезна кіста досягала півметра в діаметрі, а важила цілих 32 кілограми!

Коли новоутворення видалили, живіт пацієнтки здувся як повітряна кулька. Операція тривала цілих п’ять годин!

З моменту хірургічного втручання пройшло вже півроку. Сьогодні пацієнтка вже повністю одужала і повернулася до нормального життя!

Через величезну живота 24-річна дівчина здавалася вагітною. Правда виявилася набагато страшні…