Зеленський в аyтi! Різдв’яний cкaндaл на всю країну – мери міст один за другим заявили президенту, що відмовляються вводити жoрcткuй лoкдaун

У Тернополі не вводитимуть жорсткі карантинні обмеження на період локдауна з 08 по 24 січня

Відповідне рішення прийнято сьогодні, 06 січня, на засіданні місцевої комісії з питань ТЕБ ​​та НС,

– повідомила прес-служба Тернопільської міської ради.

За інформацією медиків, у Тернополі станом на початок року знизилося кількості захворілих коронавірусів, менше хворіють і педагоги, Згідно з даними, протягом останніх днів в місті не спостерігається приріст захворюваності COVID-19 – навпаки, кількість інфікованих жителів знизилася, зменшилася кількість пацієнтів, які перебувають на лікуванні в медичних установах міста з діагнозом «коронавірусна інфекція», і практично відсутні хворі серед дітей та працівників учбових закладів.- йдеться в повідомленні.

У зв’язку з цим в Тернополі не посилюватимуть карантин і вводити додаткові обмеження на період локдауна.Комісія прийняла рішення не збільшувати з 08 січня карантин і не вводити ніяких додаткових обмежень на території Тернопільської громади. Будуть діяти тільки ті протиепідемічні заходи, які були прийняті раніше,- заявив міський голова Сергій Надал.

З 11 січня, з понеділка діти йдуть в школу, навчаються в школі – молодші класи ходять повноцінно в школу, старші класи, так як це було раніше – змішана форма навчання, через один день.Крім цього, ми також рекомендуємо суб’єктам господарювання не припиняти свою підприємницьку діяльність, а проводити її так, як це було раніше,- додав він.

#UPD:

Відмовився вводити карантин і мер Черкас Анатолій Бондаренко. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Анатолій Бондаренко зазначив, що вважає необгрунтованим введення жётского локдауна на тлі зниження кількості захворілих, хоча і припустив, що в Києві знову може вирости кількість хворих після новорічних святкувань, Що стосується Черкас, то тут життя йде своєю чергою. Немає великих скупчень людей. Кількість хворих контрольовано.

Давайте сьогодні займемося підготовкою до Святвечора, а з понеділка будемо вирішувати, що робити, як робити, і як жити в цих умовах,- сказав Анатолій Бондаренко.

А як ви вважаєте? Напишіть нам свою думку в коментарях до посту , для нас це дуже важливо. Дякуємо

Зеленський в аyтi! Різдв’яний cкaндaл на всю країну – мери міст один за другим заявили президенту, що відмовляються вводити жoрcткuй лoкдaун