В тебе не такі гроші – вийди звідси: кондукторка вигнала на мороз 13 річну дитину з салону тролейбуса через те, що..

Інцидент стався учора, 17 січня. Кондукторка вигнала дівчину через те, що та хотіла розрахуватися за проїзд надірваними грошима.

Про це повідомляє Rivne Online, посилаючись на розповідь матері дитини Анни Підлісної.

“Дитина дала їй дві гривні, вони трішки були надірвані. Кондукторка почала вимагати, щоб дитина оплатила проїзд через Приват24. Але в дитини сів телефон. А їхні термінали не працюють”, – розповіла рівнянка.

За дівчину з пасажирів ніхто не вступився, тож вона опинилася на вулиці за температури -20 і мусила йти пішки від зупинки Богдана Хмельницького до Автотранспортного технікуму.

Дорогою дівчина зателефонувала батькам, і ті вийшли на кінцеву зупинку тролейбуса, щоб поговорити з кондукторкою. Але, за словами матері дівчини, діалогу не вийшло, бо кондукторка облаяла і її. В результаті батьки викликали правоохоронців і поскаржилися на поведінку співробітниці КП її директору.

У пресслужбі Рівненської міської ради розповіли про даний інцидент і зазначили, що працівниця КП вже написала письмові пояснення.

“Зараз ситуація дійсно важка і кондуктори працюють в режимі постійного стресу, що підсилюється умовами пандемії. Ми розуміємо, що на кінцевій зупинці тролейбуса, коли до кондуктора звернулися батьки, жінка повинна була тактовно пояснити, чому так сталося, але вона цього не зробила. Наразі кондуктор відсторонена від роботи, а далі, після пояснень буде ухвалено рішення щодо її покарання чи звільнення”, – пояснив директор КП “Рівнеелектротранс” Валентин Ткачук.

Очільник комунального підприємства особисто поспілкувався з родичами дитини та попросив вибачення у них за поведінку своєї підлеглої.

В тебе не такі гроші – вийди звідси: кондукторка вигнала на мороз 13 річну дитину з салону тролейбуса через те, що..