Зараз у неї найбільші губи. А ось як вона виглядала раніше!

Сучасний світ сповнений сюрпризів. Поняття про моду вже давно розмиті, і те, що для одних норма, для інших – дикий жах. Одне ми знаємо точно, що краса в природності і натуральності. Багато впливових людей підтримують саме таку політику, намагаються скоротити використання косметики і відмовляються від ін’єкції. Але сьогодні мова піде про Андреа Іванову. Дівчині двадцять два роки, і багато хто називає її справжнісінькою лялькою Барбі.

Вона стала відомою на весь світ після того, як зробила двадцять ін’єкцій гіалуронової кислоти в губи. Кожна процедура коштувала їй 170 доларів. Дівчина не збирається зупинятися на досягнутому. Плани у Андреа далекосяжні, тому збільшення, яке ми бачимо – ще не межа.

результати дівчини

Починалося все, як у всіх. Спочатку губи Андреа виглядали цілком природно, однак дівчина вирішила рухатися далі. Днями у неї була двадцята процедура. Андреа хоче показати всім, що у неї найбільші губи в світі. І дівчині не шкода ні грошей, ні часу, ні здоров’я. Вона готова на все.

Дівчина родом з Болгарії. Що послужило причиною такої тяги до збільшення губ, не ясно. Вже протягом тривалої кількості часу вона робить ін’єкції гіалуронової кислоти. Крім величезних губ, у дівчини довге біляве волосся, нарощені вії, великі груди. Мабуть, її мета – стати справжньою лялькою Барбі.

Дівчина веде блог в «Інстаграм», у неї безліч передплатників. Думки в коментарях розділилися. Одні писали, що від натуральності у Андреа не залишилося зовсім нічого і виглядає дівчина вже моторошно.

Але більшість передплатників підтримали дівчину коментарями в дусі: «Чим більше, тим краще». Поки не зрозуміло, чи є іронія в цих словах. Її шанувальники з задоволенням стежать за експериментами дівчини і підштовхують її до ще більших «подвигів».

А як Ви ставитеся до “ін’єкцій краси” і пластичної хірургії в цілому? Чи варто дівчатам і жінкам вдаватися до подібних заходів для вдосконалення своєї зовнішності, або звичайної декоративної косметики – цілком достатньо? Діліться своїми думками з нами в коментарях!

Зараз у неї найбільші губи. А ось як вона виглядала раніше!