Тримайтеся! Недільний ранок розпочався з сeнсaцiйнoї звістки: Медведчук зв’язався з Медведєвим і обговорив з ним..

Медведчук зв’язався з Медведєвим, Соловей попередив Україну: “Готуємося, точно щось задумали”

Лідер “ОПЗЖ” Віктор Медведчук обговорив закриття своїх каналів із заступником глави Радбезу РФ Дмитром Медведєвим. Це насторожує сигнал, вважає журналіст Ігор Соловей.

Скандал із закриттям в Україні “каналів Медведчука” триває. Лідер партії “ОПЗЖ” Віктор Медведчук по телефону обговорив ситуацію з “правою рукою” президента РФ Дмитром Медведєвим. Увага на новина звернув на своєму каналі в Telegram український журналіст Ігор Соловей, передає Діалог.UA .

Деталі розмови залишаються невідомими. За даними російських ЗМІ, Медведчук і Медведєв обговорювали “зазіхання” президента України Володимира Зеленського на “європейські цінності” і “свободу слова”.

Соловей звернув увагу на те, що з недавнього часу Медведєв був призначений президентом РФ заступником голови Ради безпеки. “Це найближче оточення путінських соратників, який збирався на днях” для обговорення питання допомоги співвітчизникам “. Так що Україні треба готуватися до чергової російської підлий ** е.

Вони точно щось задумали”, – висловив думку журналіст. Варто відзначити, що в перших числах лютого 2021 року президент України указом ввів санкції проти депутата Ради від “ОПЗЖ” Тараса Козака, якого вважають “гаманцем” Медведчука.

Під обмеження потрапили і три його каналу NewsOne, ZIK та “112 Україна”, які моментально втратили ліцензій. Українська громадськість підтримала рішення Володимира Зеленського, за нього виступив і Захід.

А ось Москва дуже гостро відреагувала на те, що трапилося.

Тримайтеся! Недільний ранок розпочався з сeнсaцiйнoї звістки: Медведчук зв’язався з Медведєвим і обговорив з ним..