Якuй жe цe бyв сoрoм… lз 3eлeнcькuм в 0AЕ вiдбyвcя кoнфyз, який старалися пpихoвaти, але правда пoтрaпилa в мeрeжy

Українська делегація зганьбилася під час візиту президента Володимира Зеленського в Об’єднані Арабські Емірати. Про це у своєму блозі пише українська журналістка Ірина Гаврилова. 

За словами Гаврилової, сталося це, коли українська делегація подарувала правителю емірату Дубай Мохаммеду ібн Рашиду Аль Мактуму ексклюзивний автомат, з яким виникли проблеми. «Під час візиту українська делегація презентувала віце-президенту і правителю емірату Дубай нагородний, практично ексклюзивний автомат« Форт ».

Чудо українського оборонпрому виявився несправний. Шейх довго намагався приєднати до нього магазин, але не зміг. Просто він був не того розміру. Чи не вставлявся, коротше. Коли товариш Аль Мактум спробував перекрутити затвор, його чекало ще одне відкриття: рама затвора не працювала. Взагалі. Просто заклинило. Намертво. А хто у нас відповідав за підготовку подарунків високою приймаючій стороні? Правильно, новоспечений керівник «Укроборонпрому» Гусєв. Як з’ясувалося, ідіот.

Професійний. Знову зганьбилися. Перед Аль Мактумом незручно. І так: це чергова підстава Андрія Єрмака, який готував візит Зеленського в Об’єднані Арабські Емірати » , – пише Гаврилова. Цікаво, що під час візиту в ОАЕ Зеленський відвідав також український павільйон міжнародної виставки «Експорт-2020», яка повинна відбутися восени цього року і основна мета якої, за словами керівника комітету з підготовки участі України Аліни Шишкіної – «Ребрендинг України як надійної країни- партнера, з яким хочеться працювати ».

Gavrilova Irina

Якuй жe цe бyв сoрoм… lз 3eлeнcькuм в 0AЕ вiдбyвcя кoнфyз, який старалися пpихoвaти, але правда пoтрaпилa в мeрeжy