Вiйcькoвi РФ про артудари ЗСУ під Горлівкою: “3-ій батальйон рoзнeслu, повно зaгuблuх, не можуть вивезти”

Передові підрозділи ЗСУ завдали артилерійського удару, зруйнувавши взводний опорний пункт (ВОП) одного з батальйонів російських найманців.

З боку “ДНР” продовжує надходити інформація про важкому  ураженні під Горлівкою в районі населеного пункту Зайцеве, де російські військові потрапили під артилерійський удар ВСУ. Розвідка повідомляє про важкі втрати російських найманців, які побічно підтверджують користувачі соціальних мереж, повідомляє Діалог.UA.

Згідно даними, що надходять, у окупантів як мінімум 10 загиблих і 3 поранених. Проте їхня кількість може бути значно більше, оскільки тилові служби росіян не можуть дістатися на передову і вивести тіла загиблих, оскільки знаходяться під постійним вогневим тиском з боку ВСУ.

Про це повідомляють бойовики в соціальних мережах. Джерела з окупованої частини Донбасу стверджують, що передові підрозділи української армії завдали артилерійського удару, зруйнувавши взводний опорний пункт (ВОП) одного з батальйонів російських найманців. “По ситуації в Горлівці. Загиблих і поранених поки не порахували до кінця.

Офіційно пишуть про 7 двохсот. Але джерела повідомляють про те, що їх може бути більше. Точно відомо, що один з ВОПов 3 батальйону НМ був повністю рознесений артудари. Коли почали відходити з позицій, трапилися два підриву.  Як кажуть джерела, швидше за все, робота українських ДРГ напередодні.

Українська арту та стрілецьке не дає (сюр якийсь) зайти евакуаційним групам НМ “ДНР” для збору убитих і поранених “, – зазначено в повідомленні користувачів з ОРДЛО. 

Вiйcькoвi РФ про артудари ЗСУ під Горлівкою: “3-ій батальйон рoзнeслu, повно зaгuблuх, не можуть вивезти”