«Мені соромно і прикро»: медсестра яка вчора вакцинувала міністра Степанова, наважилась ро3повісти правду про вакцину

Медсестра інфекційної Олександрівської лікарні у Києві, яка 1 березня вакцинувала від коронавірусу міністра охорони здоров’я Максима Степанова, заявила, що їй соромно за людей, які думають що це фейк.

Медична працівниця стверджує, що усім ввели однакову вакцину Covishield (AstraZeneca) і голові МОЗ також.

Про це Марія Гамаюнова написала у своєму Facebook.

«Мені так соромно і прикро за людей, які думають, що це фейк, просто немає слів. До останнього не хотіла писати і все це коментувати, але просто вже немає сил це все читати.

Для тих, хто в танку, говорю те, що відбувалося особисто на очах — це правда нам кололи всім однакову вакцину. Зауважте, міністру також!!! Під назвою Covishield», — йдеться в її повідомленні.

Вона переконує, що дійсно вакцинація була справжньою і «нічого не було підлаштовано і награно, все проводилося відкрито з посмішками і досить швидко». Підтвердженням цього, як зазначає, є відео.

«Усе записувалося, все було відкрито і чесно. Щодо вітамінів, фізіології, дистильованої води — це нісенітниці. Я особисто це підтверджую», — заявила вона.

Медсестра подякувала усім, хто привіз вакцину і особисто очільнику МОЗ Максиму Степанову, зауваживши, що жоден міністр не приходив до них у лікарню робити щеплення і «не сидів просто, розпитуючи про наше життя».

«… Він (Максим Степанов) провів з нами 30 хвилин чесно з посмішками і без пафосу», — заявила вона.

Наприкінець медсестра сказала, що у лікарні очікують на Максима Степанова для отримання другої дози вакцини.

«Так, і про реакції руки, голови, температури. Рука не відвалилася, температури немає… Усе просто супер», — додала Марія Гамаюнова.

Спасибо за просмотр!
«Мені соромно і прикро»: медсестра яка вчора вакцинувала міністра Степанова, наважилась ро3повісти правду про вакцину